Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Akoestische Panelen | Prolance

Akoestische panelen zorgen voor perfect geluid in iedere ruimte

Werkt u in een ruimte waar u last heeft van weerkaatsend geluid? Merkt u dat concentreren lastig is? En het daardoor moeite kost om aan uw werkzaamheden toe te komen? Geen zorgen, u bent niet de enige. Veel mensen hebben namelijk last van geluiden in hun dagelijkse leef- en werkomgeving. Dit heeft invloed op de gezondheid en kan zelfs stress veroorzaken. Ook kunnen storende geluiden een negatieve invloed hebben op leerprestaties. Tijd om daar direct verandering in te brengen. Met onze akoestische panelen toveren wij iedere ruimte om tot een gezonde omgeving en zorgen wij voor akoestisch comfort.

Voordelen van akoestische panelen

Met akoestische panelen worden hinderlijke (geluid) reflecties in een ruimte verminderd. Deze oplossingen worden veelal gebruikt in kantoorpanden, scholen, restaurants en ziekenhuizen en meer specifiek vergaderruimtes. Bent u van plan om met akoestische panelen de akoestiek in een ruimte optimaal te verbeteren? Dit zijn de vijf grootste voordelen van akoestische panelen op een rij:

  1. Verbetering van de akoestiek en de leef- en werk omgeving.
  2. Vermindert de galm in een ruimte.
  3. Keuze uit verschillende afmetingen en kleuren.
  4. Verplaatsbaar naar een andere ruimte (enkele varianten).
  5. Voor elke ruimte een passende oplossing.

Professionals in akoestiek

Het kan lastig zijn om zelf te bepalen met welke akoestische oplossing u de akoestiek in een ruimte het beste aanpakt. Plan daarom een afspraak in met de professionals van Prolance Projecten & Interieurs. Onze experts kijken samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u over de beste oplossing voor uw ruimte. Wij ondersteunen u vanaf de tekentafel tot aan de montage. Dat is wel zo fijn!

Akoestische wand- en plafondpanelen

Momenteel is er veel vraag naar akoestische wandpanelen en plafondpanelen. Ook bij projecten worden de akoestische oplossingen steeds vaker toegepast. Een akoestisch wandpaneel is makkelijk te plaatsen en zorgt, naast akoestisch comfort, ook voor een prachtige aankleding van de ruimte. Het design van de akoestisch wandpanelen en plafondpanelen kunt u zelf bepalen. Hierdoor kan het afgestemd worden op het bestaande interieur.

Meer aanbod, meer mogelijkheden

Om u volledig in uw behoeften te voorzien, werken wij samen met diverse leveranciers. Recent hebben wij hier twee nieuwe fabrikanten aan toegevoegd: Vilton en WoodUpp. Met de panelen uit de Akupanel collectie, kunnen er prachtige lamellenwanden en -plafonds worden gemaakt. De systemen van Vilton zijn uniek en stijlvol en kunnen naar eigen wens ontworpen worden.  

Interesse? Maak direct een afspraak

Prolance Projecten & Interieurs is een echte vakspecialist op het gebied van vloeren, zonwering en wandoplossingen. Sinds 1996 denken wij mee met de behoeften en wensen van onze klanten en hebben veel mooie (renovatie) projecten mogen realiseren. Bent u op zoek naar een goede akoestiek in uw ruimte? Dan zijn onze akoestische panelen de perfecte oplossing. Plan een afspraak met ons in, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Back To Top