Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

bece® raamdecoratie voor op kantoor

In het kantoor kunt u geen hinderlijke lichtinval gebruiken. Zeker wanneer u werkt met een beeldscherm is goede binnen raambekleding onmisbaar. De raamdecoratie van onze leverancier bece® is niet alleen zeer praktisch, maar ook modern en volgens de laatste trends!

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn in het bijzonder geschikt voor grote, brede ramen of ramen met een afwijkende vorm (zelfs rond). Voor ieder raam is er een geschikte oplossing te realiseren. Verticale jaloezieën worden nog wel eens geassocieerd met een strenge en zakelijke uitstraling. Tegenwoordig zijn verticale jaloezieën juist zeer modern en trendy. De collectie van bece® biedt veel mogelijkheden en keuze in materialen, kleuren en afwerkingen. Daarnaast bevat de collectie verticale jaloezieën beeldschermgeschikte stoffen, zodat een reflectie van het daglicht op het beeldscherm wordt voorkomen.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen, ook bekend als facettes of twist rolgordijnen, zijn een vorm van raambekleding die een moderne uitstraling hebben en gelijktijdig functioneel zijn. Door de twee stoflagen langs elkaar te bewegen, wordt zelf de gewenste hoeveelheid licht bepaald. Zo voorkomt u hinderlijke lichtinval wanneer u aan het werk bent.

Plisse gordijnen

Plissé gordijnen zijn zowel van beneden naar boven als van boven naar beneden te bedienen. Hierdoor is op een bijzondere manier de lichtval naar binnen toe te reguleren. Dit type raamdecoratie is geschikt voor vrijwel alle raamvormen en is daarom ideaal voor op kantoor. Met de optie ‘vrij pakket’ kunt u het gordijn bovendien op elke gewenste hoogte hangen (bijvoorbeeld op ooghoogte). Hierdoor zorgt u ervoor dat de lichtinval van boven combineert met privacy aan de straatkant.

Raamdecoratie trendkleur: grijs

Het merk bece® over deze trendkleur: “Grijs is niet te donker en ook niet te licht. Grijze jaloezieën zijn daarom perfect voor de werkkamer. Met grijs kunt u alle kanten op en het is eindeloos te combineren. Hiermee heeft u raamdecoratie waarmee u alle seizoenen uit de voeten kunt.”

Over bece®

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk bece®. Het bedrijf is in 1971 opgericht met als uitgangspunt: “Voor ieder huis de mooiste, beste en gebruiksvriendelijkste raamdecoratie te maken.” B&C Raamdecoratie produceert op maat gemaakte raamdecoratie voor verschillende landen in Europa. Dit doen ze onder hun eigen merk bece®, maar ook voor diverse private labels.

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan binnen zonwering? Of over onze leverancier bece®? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Back To Top