Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Carpet lease – dé slimme duurzame oplossing voor zakelijke klanten

Leasen, een woord dat je bijna dagelijks hoort. Veel bedrijven zien de voordelen in van leasen. In samenwerking met onze huisleverancier Desso bieden wij Carpet Lease aan.

Carpet Lease

Er zijn vier redenen om te kiezen voor Carpet Lease:

  1. U levert een positieve bijdrage aan het milieu en het circulaire economische model
  2. Win aan financiële flexibiliteit
  3. Verbeter de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers
  4. Geniet van probleemloos tapijt

De producten die we via Carpet Lease aanbieden bestaan uitsluitend uit gezonde materialen die gemakkelijk hergebruikt kunnen worden aan het einde van hun levensduur. Hierdoor zorgen we voor een materiaalstroom die nooit ophoudt. Het leasen van tapijt draagt bij aan het verwezenlijken van uw duurzaamheidsambities.

Financiële vrijheid

Daarnaast biedt Carpet Lease u meer financiële vrijheid en een betere beheersing van de maandelijkse kosten. De kosten van uw tapijt zijn voor de gehele levensduur transparant. U hoeft zich niet druk te maken over alle details rondom het vervangen van de vloer. U kiest het ontwerp van de vloer en laat de rest aan ons over!

Tapijttegels van Desso

Een aantrekkelijk en gezond binnenklimaat heeft enorme invloed op hoe mensen hun werkomgeving ervaren. De tapijttegels van Desso verbeteren de kwaliteit van de binnenruimte en dragen zo bij aan het vergroten van de productiviteit en het welzijn van medewerkers. Met Carpet Lease bent u verzekerd van optimale functionaliteit en design.

  1. Kies uw ideale tapijttegel uit de nieuwste Desso-ontwerpen met een DESSO EcoBase®-tapijtrug (speciaal ontwikkeld voor hergebruik) in de gewenste kleur, textuur en ontwerp.
  2. Prolance installeert de tapijttegels op vakkundige wijze.
  3. Als extra optie kunt u kiezen voor het gemak van ons onderhoudspakket. Hiermee krijgt u jaarlijks algemeen onderhoud, vlekverwijdering, adviesrapportage van het schoonmaakbedrijf en reiniging van entreezones.
  4. Aan het einde van de leaseperiode verwijdert Prolance zorgvuldig uw tapijttegels. Om vervolgens te recyclen via de Take Back™- en Refinity®-programma’s van Desso.
Back To Top