Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Service, (contract)onderhoud en herstel

Het leggen van een vloer of het bevestigen van raambekleding is één. Er vervolgens voor zorgen dat de levensduur van de producten gemaximaliseerd kan worden is minstens zo belangrijk. Zodra de vloerafwerking en zonwering eenmaal gereed is, zorgen wij ook voor het onderhoud.

Prolance biedt specialistisch onderhoud en wekelijkse en dagelijkse schoonmaak voor elk type vloerafwerking en zonwering. Daarbij geven wij desgewenst een schoonmaakadvies en leveren wij specialistische onderhoudsproducten aan. Deze adviezen zorgen ervoor dat het gebruiksgemak en –plezier, van de zonwering en/of vloerbekleding wordt verlengd.

Periodiek onderhoud

Binnen zonwering

Voor alle vormen van binnen zonwering bieden wij periodiek schoonmaak en onderhoud aan. Wij bieden deze dienst in de vorm van een jaarlijks onderhoudscontract aan, maar dit kan op verzoek ook eenmalig uitgevoerd worden.

Bij het uitvoeren van het periodiek onderhoud lopen wij alle facetten van de binnen zonwering na. Het gaat onder andere om de bevestigingspunten, rails inclusief gordijnen, de (elektrische) bediening en natuurlijk het nalopen van de doeken of lamellen. Tijdens het onderhoud vervangen we kleine onderdelen en verhelpen we kleine storingen. Tevens inventariseren we de staat van de binnen zonwering en wordt er een rapportage opgesteld met daarin de conclusies. Indien nodig aangevuld met een aanbeveling met betrekking tot het vervangen van onderdelen of de gehele zonwering.

Mocht na het uitvoeren van het onderhoud blijken dat er aanvullende reparaties uitgevoerd moeten worden, dan is dit terug te lezen in het onderhoudsrapport. Dit geldt tevens voor het reinigen of vervangen van de doeken of lamellen.

Buiten zonwering

Voor alle vormen van buiten zonwering, zowel voor de elektrisch als handmatig bediende soorten bieden wij periodiek schoonmaak en onderhoud aan. Wij bieden deze dienst in de vorm van een jaarlijks onderhoudscontract aan maar dit kan op verzoek ook eenmalig uitgevoerd worden.

Bij het uitvoeren van het periodieke onderhoud lopen wij alle facetten van de zonwering na. Het gaat onder andere om de bevestigingspunten, het smeren van de bewegende delen, de (elektrische) bediening en controleren van het doek. Tijdens het onderhoud vervangen we kleine onderdelen en verhelpen we kleine storingen. Tevens inventariseren we de staat van de buiten zonwering en wordt er een rapportage opgesteld met daarin de conclusies. Indien nodig aangevuld met een aanbeveling met betrekking tot het vervangen van onderdelen, doeken of de gehele zonwering.

Mocht na het uitvoeren van het onderhoud blijken dat er aanvullende reparaties uitgevoerd moeten worden, dan is dit terug te lezen in het onderhoudsrapport. Dit geldt tevens voor het reinigen of vervangen van de doeken. Uiteraard kunnen we ook een passende offerte hiervoor aanbieden.

Vloeren

Voor alle vormen van vloerbekleding bieden wij periodiek schoonmaak en onderhoud aan. Wij bieden deze dienst in de vorm van een jaarlijks onderhoudscontract aan maar dit kan op verzoek ook eenmalig uitgevoerd worden.

Bij het periodiek onderhouden van vloerbekleding gaat het om het strippen en schoonmaken van de vloerbekleding. Bij harde vloerbekleding, zoals hout, marmoleum of PVC, wordt er een nieuwe waslaag, laklaag of olielaag aangebracht. Bij zachte vloerbekleding is er sprake van intensieve reiniging door het wassen en borstelen van de vloerbekleding. Het in de vloerbekleding achtergebleven vuil wordt zoveel als mogelijk verwijderd op deze manier.

Mocht na het uitvoeren van het onderhoud blijken dat de vloerbekleding slechte plekken kent, dan geven wij dit door in combinatie met een advies. Desgewenst stellen wij dan een offerte op voor het (gedeeltelijk) vervangen van de vloerbekleding.

Wij zorgen voor onderhoud en schoonmaak van
Vloeren

Vloeren zijn er in veel uitvoeringen met een grote diversiteit aan uitstraling. Zo heeft elke vloer zijn eigen specifieke kenmerken.

Binnen zonwering

De keuze voor binnen zonwering is erg groot. Welke u kiest hangt af van uw persoonlijke smaak en de functionele mogelijkheden van de zonwering.

Buiten zonwering

Buiten zonwering is niet alleen functioneel, maar geeft ook een extra dimensie aan de gevel van een pand. Diverse vormen beschikbaar.

Beschermingssystemen wand en deur

Alles op het gebied van bescherming, plinten en akoestische producten kunt u bij Prolance terecht. Vele ontwerpen en designs zijn er mogelijk.

Back To Top