Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Dit zijn de raamdecoratie trends voor 2022

Donkere raamdecoratie is de trend voor het aankomende jaar. Een gewaagde trend die ook voor veel sfeer in het interieur kan zorgen. In de wintermaanden zorgt het voor een behaaglijk gevoel en in de zomer zorgt de raamdecoratie dat het binnen lekker donker blijft. We hebben de trends voor drie verschillende typen binnen zonwering op een rij gezet.

Gordijnen

Lange overgordijnen zijn al een lange tijd zeer populair in grote ruimtes zoals aula’s, horeca, restaurants en kantoorpanden. Ze passen dan ook goed bij deze trend voor 2022. Lange overgordijnen in een ruimte zorgen voor veel privacy, geven een luxe gevoel én zorgen voor sfeer in de ruimte. Door gordijnen in een dieprode, donkerblauwe, grijze of zelfs zwarte kleur creëert u binnen no-time een sfeervolle ruimte.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Denk aan houten, aluminium of verticale jaloezieën. Allemaal toe te passen in een donkere kleur zoals zwart. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien een harde tint om toe te passen in uw pand, maar het zorgt juist voor een chique uitstraling en is een echte eyecatcher in uw interieur. Denkt u dat zwarte jaloezieën toch te ‘hard’ zijn voor in uw interieur? Dan kunt u ook kiezen voor jaloezieën in een donkergrijze of donkerbruine kleur. Of ga voor de iets subtielere houten jaloezieën in een zwarte uitvoering.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een veel voorkomende keuze als het gaat over raamdecoratie. Voor op kantoor of uw bedrijfspand zijn er verduisterde rolgordijnen mogelijk zodat u uw beeldscherm goed kunt blijven zien wanneer de zon schijnt. Maar er kan ook worden gekozen voor een lichtdoorlatende stof in een donkere tint. Dit geeft de rolgordijnen een luxe uitstaling en werkt voldoende verduisterend en creëert privacy.

Raamdecoratie op maat voor uw bedrijf

Wilt u deze raamdecoratie trend toepassen in het interieur van uw (kantoor)pand? Wij voorzien u graag van advies en bespreken de mogelijkheden met u. Naast de genoemde raamdecoratie, hebben wij nog meer binnen zonwering. Denk aan vouwgordijnen, shutters, vitrage, plissé gordijnen en duo rolgordijnen in ons assortiment. Maak nu een afspraak door te bellen naar 010 – 76 02 222 of een e-mail te sturen naar info@prolance.eu.

Back To Top