Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Dubbel feest bij Prolance Projecten & Interieurs

Het is dubbel feest bij Prolance! Dit jaar vieren wij namelijk het 25-jarige jubileum van Prolance Projecten & Interieurs. Daarnaast zijn wij vanaf 1 juli 2021 een mooie samenwerking aangegaan met Oorco Projectinrichting B.V. Wij blikken graag samen met u terug op de historie van Prolance Projecten & Interieurs en praten u bij over de bijzondere samenwerking met Oorco Projectinrichting.

Terug in de tijd

Op 1 juli 1996 was de officiële datum van de oprichting van Prolance Projekt & Interieur. Toen nog met een andere naam, ander logo en in de vorm van een eenmanszaak. Dit was voor Danny Voerman het begin van het avontuur als zelfstandig ondernemer.

Vanuit de eerste locatie op de Hellevoetsestraat 13 in Schiedam groeide het aantal opdrachten al snel waardoor de eerste medewerker in dienst werd genomen. Elk jaar breidde het aantal medewerkers uit en ook het aantal vaste opdrachtgevers. In de loop der jaren hebben er een aantal overnames plaatsgevonden, waaronder Vloerenbedrijf Ten Hoorn uit Delft in 2007 en K. van den Heuvel projectinrichting uit Vlaardingen in 2011. Vanuit de oude bedrijfslocaties in de Emmastraat in Vlaardingen en Ampèreweg in Delft zijn we als Prolance uiteindelijk terechtgekomen op ons huidige adres: de Admiraal Trompstraat 9 in Schiedam.

Ambitie om door te groeien

Door al deze uitbreidingen en de inzet van alle voormalige en huidige medewerkers, is Prolance uitgegroeid tot een gedreven en professionele organisatie die een goede naam heeft opgebouwd in de branche. Hier zijn we trots op!

De ambitie om de organisatie verder uit te bouwen en klanten op een hoog serviceniveau te blijven bedienen is nog steeds sterk aanwezig. Daarom kunnen wij met trots mededelen dat we vanaf 1 juli 2021 een mooi samenwerkingsverband zijn aangegaan met Oorco Projectinrichting B.V. uit Utrecht. Oorco Projectinrichting is inmiddels al 27 actief in de projectstoffering. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van duurzaam projecttapijt, harde vloerbedekking en raamdecoratie. Samen gaan wij aan de slag met het uitvoeren van unieke projecten in verschillende branches. Meer weten over de samenwerking? Lees dan het persbericht.

Jubileumjaar

Komend jaar zal in het teken staat van ons 25-jarig jubileum. We bedanken iedereen voor hun inzet en het vertrouwen in Prolance Projecten & Interieurs. Laten we er een mooi jubileumjaar van maken!

Back To Top