Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
ECOSTARS duurzaamheidscertificaat

Duurzaamheidscertificaat ECOSTARS ontvangen!

Prolance Projecten & Interieurs heeft van ECOSTARS Rotterdam het ECOSTARS duurzaamheidscertificaat behaald door het brandstofverbruik te verlagen en de uitstoot van uitlaatgassen te verminderen! Een totaal waardering van maar liefst drie sterren!

ECOSTARS certificaat

Voor het ontvangen van dit ECOSTARS duurzaamheidscertificaat is het wagenpark van Prolance geanalyseerd. Het wagenpark van Prolance is relatief nieuw en bestaat uit zes bestelbussen en twee personenwagens waarmee regelmatig goederen vervoerd worden die nodig zijn op een projectlocatie. De voertuigen in het wagenpark zijn van de Euro 5 en Euro 6 norm.

In totaal heeft het wagenpark op basis van duurzaamheid drie van de vijf sterren behaald. Hiermee toont Prolance aan dat het als organisatie actief inspant op het gebied van schoon- en duurzaam vervoer en bij draagt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

ECOSTARS

ECOSTARS is een erkenningsregeling voor vervoerders van vracht en personen, gevestigd in Rotterdam. Het bedrijf heeft al meer dan 440 ECOSTARS-certificaten uitgedeeld. Organisaties die hun bedrijfsvoering milieuvriendelijker maken, kunnen zich opnieuw laten beoordelen en zo een extra ster verdienen.

Back To Top