Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
duurzame entreematten emco

Duurzame entreematten en schoonloopzones van Emco

Entreematten en schoonloopzones bieden veel voordelen voor uw pand. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor minder vuil en een langere levensduur van uw vloer. Onze leverancier Emco levert niet alleen stijlvolle, maar ook duurzame producten. Duurzaam dankzij de hoogwaardige materialen, gerecyclede garens en lange levensduur.

Vuil is niet altijd vuil

Wist u dat iedere bezoeker van een gebouw gemiddeld 12 gram aan vuil en vocht meeneemt naar binnen? Dit kan de vloeren in de rest van het gebouw aantasten en beschadigen. Om de levensduur van uw vloeren te verlengen is een goede entreemat of schoonloopzone onmisbaar. De producten van Emco zorgen dat vuil en vocht worden geweerd. Daarnaast heeft u minder schoonmaakkosten en meer veiligheid door de brandwerende eigenschappen.

Voordelen van de producten van Emco

  1. Inlagen zijn vervangbaar: bij vervuiling hoeft niet de gehele mat vervangen te worden, de inlagen kunnen los worden vervangen wat de levensduur van het volledige product verlengt;
  2. Verlaagt uitstoot VOS: de aluminium entreematten hoeven niet op de ondervloer verlijmd te worden. Hierdoor wordt er minder VOS, vluchtige organische stoffen, uitgestoten. Dit zijn chemische stoffen die een sterke geur hebben. Hiermee ontlasten we het milieu;
  3. Recyclebaar: de aluminium profielen zijn volledig recyclebaar;
  4. Gebruik van Econyl® garen; de schoonloopzones en entreematten zijn gemaakt van 100% recyclebare garens en verkrijgbaar in verschillende varianten.

Econyl® als duurzaam alternatief

Econyl® maakt het mogelijk dat hetgeen wat vroeger als afval werd gezien te transformeren tot nieuwe garens. Nylon afval, van bijvoorbeeld oude visnetten of tapijten, worden verzameld en opnieuw verwerkt tot garen. Uit het afval ontstaat een 100% gerecycled product met precies dezelfde eigenschappen als reguliere nylon garen. Zo ontstaat er een duurzaam geproduceerde entreemat of schoonloopzone dat beter is voor het milieu.

Benieuwd naar deze duurzame entreematten en schoonloopzones?

Bent u op zoek naar kwalitatieve en duurzame entreematten of schoonloopzones voor uw project? Dan zijn de producten van Emco een optie. De matten worden door veel architecten gebruikt voor zowel nieuwbouw-, renovatie- en moderniseringsprojecten. Op het gebied van het ontwerp zijn er veel mogelijkheden. Wilt u meer weten over deze producten? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

Back To Top