Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Erasmus MC en Prolance ondertekenen SLA contract

Zorginstituut het Erasmus Medisch Centrum en Prolance Projecten & Interieurs B.V. zijn het eens geworden over een Service Level Agreement (SLA). In het zogeheten SLA contract staan afspraken, rechten en plichten tussen de beide partijen omschreven. Hieronder vallen onder andere de prestatie-indicatoren en kwaliteitseisen van de producten en diensten. Dit geeft in een later stadium dus ook de mogelijkheid om deze te kunnen toetsen.

Erasmus MC

Het Erasmus MC staat voor een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. De zorginstelling is continue op zoek naar nieuwe manieren om de zorgvraag beter te kunnen helpen en tegelijkertijd gezonde mensen gezond te houden. Niet voor niets is het Erasmus MC erkend leidend in innovaties voor gezondheid en zorg. Samen met hun partners, patiënten, studenten en andere belanghebbende streven zij ernaar de gezondheidszorg zichtbaar beter te maken.

Installatie, service en onderhoud

Prolance verzorgt al enkele jaren de installatie, de service en het onderhoud van vloerbedekkingen en zonweringen binnen het Erasmus MC. Dit wordt elke dag met veel passie en plezier uitgevoerd. Des te mooier dat het Erasmus MC dit erkend. Waar tot op heden veelal op oproepbasis werkzaamheden zijn uitgevoerd, hebben beide partijen elkaar nu gevonden in een vast onderhoudscontract. Dit houdt in dat Prolance dé vaste leverancier is voor het Erasmus MC op het gebied van de vloeren en zowel binnen- als buiten zonwering.

Binnen Prolance overheest vanzelfsprekend een trots en een uitermate voldaan gevoel. Door te investeren in opdrachtgevers en proactief mee te denken naar praktische oplossingen is het realiseerbaar om voor langere periode verbonden te blijven met de klant. Daarnaast is het natuurlijk prachtig werk om een groot deel van het interieur voor een instelling als het Erasmus MC te mogen verzorgen en nog belangrijker te onderhouden.

Verbeteren en innoveren

Net als het Erasmus MC loopt Prolance ook graag voorop als het gaat om nieuwe, verbeterde en innovatieve manieren om vloerbedekking en zonwering toe te passen en te verzorgen. In het kader van innoveren en excellente zorg dragen voor ieders eigen tak van sport, zijn het Erasmus MC en Prolance de afgelopen jaren een perfecte match gebleken. Dit alles heeft dus geleid tot een langdurige samenwerking. Waardoor beide partijen nog langer van elkaar mogen genieten.

Back To Top