Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Forbo – eternal project- en digitaal geprint vinyl

Deze maand introduceerde Forbo Flooring de gloednieuwe Eternal collectie. Deze bestaat uit een enorme keuze dessins en kleuren. Van hout tot steen en van textiel tot abstract. Alles is specifiek ontwikkeld voor de 2 meter brede banen, waardoor het er in elke ruimte prachtig uitziet.

Veelzijdig projectvinyl

Eternal is een veelzijdig projectvinyl. Forbo combineert de uitstraling van natuurlijke materialen met kleurrijke designs en exclusieve, digitaal geprinte dessins. Daardoor is het de perfecte vloer voor een uitgebreid scala aan toepassingsgebieden. Denk hierbij aan de gezondheids- en ouderenzorg en het onderwijs. Maar deze vinylvloer is ook dermate geschikt voor gebruik in kantoren, retail en hospitality & leisure.

 • Zorginstelling
  Een aangename en huiselijke sfeer
 • Onderwijs
  Voor speelse leeromgevingen
 • Kantoren
  Voor dynamische, moderne werkruimtes
 • Retail
  Creëer een indrukwekkend winkelinterieur, perfect passend bij uw concept
 • Gastvrijheid en recreatie
  Elegant, mooi én eenvoudig te onderhouden
 • Openbare gebouwen
  Voor een frisse en representatieve sfeer

Eternal dankt haar hoge dimensiestabiliteit onder andere aan de glasvliesdrager. De gekalanderde rug zorgt ervoor dat Eternal een sterke, maar ook flexibele en installatievriendelijke vloer is. Bovendien bevat de rug 50% gerecycled materiaal, wat resulteert in een nog beter milieuprofiel. Daarnaast behoudt deze vloer haar mooie uitstraling door de unieke PUR Pearl toplaag met innovatief reliëf. Door deze toplaag is de vloer ook eenvoudig te onderhouden.

Digitaal geprint vinyl

Zoekt u een écht onderscheidende vloer? Die volledig voldoet aan uw wensen en die u helemaal zelf kunt ontwerpen? Dan bent u bij Forbo aan het juiste adres. Met Forbo Identity, digitaal geprint vinyl, is vrijwel elk vloerontwerp mogelijk. Van een landkaart in een klaslokaal, een luchtfoto in een hotelkamer, champagnebubbels in een slijterij tot een hinkelbaan in een speellokaal: al uw ideeën worden werkelijkheid. Creëer geweldige illustraties of kunstwerken die de ruimte een extra dimensie geven. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Professionals over de vloer

Laat u door ons informeren en inspireren. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee in de fasen van ontwerp tot uitvoering.

Back To Top