Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Forbo marmoleum modular

Bent u op zoek naar een vloer met een speels karakter of uniek design, denk dan eens aan Forbo Marmoleum Modular. Met zes tegelformaten van klein tot XL, 61 kleuren en vier basisdessins nodigt deze collectie uit tot spelen en het maken van eigen vloerontwerpen. Geef uw fantasie alle ruimte, want de mogelijkheden zijn eindeloos! Verder laat Marmoleum Modular zich voorstaan op hele gunstige levensduurkosten en duurzaamheid.

Heeft u al een vloerontwerp en wilt u uw levendige fantasie in de praktijk toepassen? Prolance kan dit voor u realiseren! Nog geen eigen ontwerp? Het is ook mogelijk om een vloerontwerp door ons te laten maken. Laat u compleet ontzorgen van A tot Z.

De vier basisdessins:

Shade

Gaat u voor een verzameling van warme betonachtige grijstinten aangevuld met klassiek zwart en wit? Dan is dit dessin zeker iets
voor u. Shade is met name gebaseerd op natuursteen om het
tone-in-tone effect, waarbij je kleurgradaties hebt binnen een vloer,
te kopiëren.

Colour

Het hart van de collectie. Een modieuze collectie van pastels, gecombineerd met een moderne mix van kleurrijke betontinten. Daarnaast variatie in heldere en warme kleuren die elk interieur opfleuren. Colour kan bovendien uitstekend gebruikt worden om bepaalde zones in het interieur uit te lichten.

Marble

Klassiek, maar ook hip, gemarmerde kleuren die zijn gemaakt om te mixen en te matchen. De subtiele en extravagante marmerontwerpen komen tot leven en geven een speciale dimensie aan ieder interieur.

Lines

Ideaal voor het creëren van natuurlijke, houtachtige vloeren, strak uitgelijnd, in uniforme kleuren of in subtiele mixen. De 15 individuele kleuren gerangschikt in tinten en kleurtonen maken deze collectie uniek, fris en verrassend.

De marmoleum vloer is zeer gemakkelijk te onderhouden en heeft een lange levensduur waardoor de vloer extreem lage exploitatiekosten met zich meebrengt. Marmoleum Modular is een natuurlijk product gemaakt van natuurlijke, biobased grondstoffen. Ruim 72% is snel hernieuwbaar en 43% bestaat uit gerecyclede materialen. Dit alles maakt marmoleum één van de duurzaamste vloerbedekkingen ter wereld!

Prolance denkt graag met u mee en heeft de juiste kennis en kunde in huis om alle producten uit deze collectie te leveren en vakkundig te installeren. Daarnaast bieden wij de beste nazorg en kwaliteitswaarborg.

Heeft u interesse, wilt u kosteloos een stalenset ontvangen?
Aarzel dan niet, neem contact met ons op en ervaar het gemak van onze specialistische aanpak.

Back To Top