Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
kleur van het jaar

Gebruik de Kleur van het Jaar bij uw projectinrichting

Flexa heeft op 13 september voor de twintigste keer de Kleur van het Jaar bekendgemaakt. Volgens Flexa is de Kleur van Jaar 2023 ‘Wild Wonder’; een kleur die in het teken staat van de wonderlijkheid en de natuur. Wild Wonder is dan ook een kleur met een natuurlijke geeltint. De Flexa Kleur van het Jaar 2023 is tot stand gekomen door de inzichten van internationale design experts. Zij keken waar de wereld, naar verwachting, in 2023 heengaat. Een van de conclusies was dat de natuur hoog in het vaandel staat. Wild Wonder zorgt dan ook voor een gevoel van verbondenheid met de natuur. Hoe past u deze natuurlijke kleur toe in uw pand?

Inspiratie

Wild Wonder is heel goed toe te passen op bijvoorbeeld uw kantoormuren. De kleur geeft namelijk een mooie, strakke en luxueuze uitstraling. Wild Wonder is dus een natuurlijke kleur en voor het optimale resultaat voert u dit thema consequent door. Kies bijvoorbeeld voor een houten vloer om een levendige en rustieke sfeer te creëren of laat andere houten elementen, zoals bureaus of tafels, terugkomen.

Daarnaast is Wild Wonder ook een ideale kleur voor in een klaslokaal. Geeltinten hebben namelijk een vrolijke uitstraling en geven mensen energie. Bovendien staat geel voor logica, leren, studeren, wijsheid en groeien. Schoolruimtes worden vaak intensief gebruikt, dus het is belangrijk dat de ruimtes een passende atmosfeer hebben. In combinatie met een sterke PVC vloer in een houten uitgave komt de kleur Wild Wonder goed tot haar recht.

Producten in Wild Wonder

Veel van onze producten zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, dus ook richting de Kleur van het Jaar. U kunt bijvoorbeeld uw muren onderdompelen in Wild Wonder, maar u kunt ook kiezen voor plinten, screens, vouwgordijnen of terraszonwering. De keuze is aan u!

Wild Wonder bij Prolance Projecten & Interieurs

De experts van Prolance Projecten & Interieurs staan altijd voor u klaar met passend advies. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of hoe u Wild Wonder kunt toepassen binnen uw projectinrichting? Wij helpen u graag verder, dus neem gerust contact met ons op!

Back To Top