Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Huisleveranciers Unipro en Gerflor mee naar China

Voor wie onze organisatie nauwlettend in de gaten houdt, is het geen verrassing meer dat wij ook werkzaamheden over de Nederlandse- en zelfs Europese grens uitvoeren. Doordat Prolance zich de afgelopen jaren heeft gemanifesteerd tot hoofdaannemer van vloer- en zonweringprojecten voor Jumbo Maritime en IHC Interior is de buitenlandse interesse in ons bedrijf sterk gegroeid. Zo zijn er in de afgelopen jaren een aantal grote projecten succesvol afgerond, onder andere in Singapore, Frankrijk, Italië, Polen en daar komt China nu dus bij! Onze buitenlandse projecten bevinden zich veelal in de maritieme sector. Het is vanzelfsprekend dat onze expertise meegroeit met het aantal opdrachten dat wij binnen halen met betrekking tot de scheepvaart sector. In deze sector krijgen we te maken met de hoogste en strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Om deze reden kunnen al onze andere opdrachtgevers zowel in binnen- als in buitenland er van uit gaan dat Prolance écht vakmanschap aflevert.

Prolance blijft trouw aan huisleveranciers

Hoewel deze buitenlandse projecten zeer aantrekkelijk zijn voor onze organisatie. Hechten wij nog altijd veel waarden aan onze huisleveranciers en hun productlijn. Wij blijven vasthouden aan onze visie en missie, wij voelen een sterke band met onze leveranciers, ook ons MVO beleid, oftewel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is daar een belangrijk onderdeel van en uiteraard selecteren wij producten en materialen op kwaliteit.

Als logisch gevolg hiervan gaan wij ook in China werken met de vertrouwde producten van Unipro en Gerflor. Het gaat hier bij Unipro vooral om de UZIN producten. Deze bieden relevante en kwalitatief hoogwaardige systeemoplossingen voor het egaliseren van alle soorten ondergronden en het verlijmen van alle soorten vloerbedekking. Daarnaast is, zoals bekend Unipro voorloper op het gebied van duurzaamheid.

Naast UZIN heeft ook de productlijn STREAMO SEACROSSER van Gerflor een groot aandeel in het project voor Jumbo Maritime in China. Dit is een goed presterende, flexibele, homogene vloerbedekking. Dat bestempeld is met een Evercare keurmerk wat inhoud dat de bedekking uitstekend weerstand biedt tegen chemicaliën, slijtage en eenvoudig te onderhouden is. De STREAMO productlijn van Gerflor is IMO-MED gecertificeerd. Producten met een IMO-MED certificatie zijn speciaal ontwikkelt voor de scheepvaart en voldoen aan alle aspecten en eisen voor een hoogwaardige scheepsvloer. Een IMO-MED certificatie is te herkennen aan het stuurwiel keurmerk (wheelmark).

Back To Top