Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

iD Inspiration Loose-Lay

iD Inspiration Loose-Lay is een modulaire vinylvloer die tot wel drie keer sneller dan andere vinylvloeren kan worden geïnstalleerd. Dit maakt deze vloeroplossing ideaal voor kleine of bezette ruimtes. Daarnaast is het ideaal voor omgevingen die snel een nieuwe vloerinstallatie vereisen. Het vereist geen of weinig voorbereiding als de ondervloer kleine oneffenheden absorbeert en er is geen lijm nodig voor de installatie. Materiaal- en arbeidskosten worden hiermee aanzienlijk verlaagd.

Het exclusieve en innovatieve rugsysteem

iD Inspiration Loose-lay is een uniek product mede dankzij de antislip rug. Het gepatenteerde visgraatontwerp en -patroon zorgt voor een sterke strookhechting en stabiliteit. Door het visgraatmotief voorkomt u glijden in alle richtingen. Deze oplossing is volledig maatvast en net zo duurzaam en betrouwbaar als een product dat verlijmd dient te worden. Het is mogelijk om de vinylstroken of -tegels eenvoudig te verwijderen zonder schade aan het product of de ondergrond te richten. Toekomstige renovaties worden daardoor eenvoudiger, sneller en goedkoper. Dit product kan ook hergebruikt worden en als een tegel of strook beschadigd is, kan deze eenvoudig worden vervangen.

Creëer een eigen effect door designs te mixen en te matchen

Maak een eigen decoratieve design. Met 22 verfijnde ontwerpen in strook- (19) en tegelformaten (3) in hout- en steendesigns. Ga verder en mix en match de verschillende afwerkingen, creëer een gepersonaliseerd, spannend en opvalland patroon. Gebruik hierbij de bijpassende accessoires in de vorm van plinten en overgangsprofielen voor een optimaal resultaat.

Geoptimaliseerde prestaties en lagere onderhoudskosten

iD Inspiration Loose-lay is zeer robuust, duurzaam en perfect geschikt voor ruimtes met veel verkeer. Het oppervlak is behandeld met een TopClean XP polyurethaan coating voor een grote weerstand, sneller en kosten effectievere reiniging en betere levenscyclus kosten. Daarbij heeft deze vloeroplossing de laagste onderhoudskosten in zijn categorie. Er is geen wax of polish nodig waardoor het gebruik van water, energie en chemische middelen aanzienlijk wordt gereduceerd.

Een mensvriendelijke oplossing

iD Inspiration Loose-Lay is 100% recyclebaar en integreert twee eco-innovaties. Het draagt bij aan een betere binnenluchtkwaliteit met een totale VOS-emissie van ten minste 10 keer lager dan Europa’s strengste normen. Het product is 100% ftlaat-vrij en biedt 10 jaar commerciële garantie.

Toepassing

Bekijk in dit filmpje hoe eenvoudig en netjes iD Inspiration Loose-lay stroken (of tegels) geïnstalleerd kunnen worden. Prolance neemt u graag al het werk uit handen en kan u ondersteunen in de fasen van advies, ontwerp tot aan uitvoering en de beste nazorg en kwaliteitswaarborg.

Interesse? Neem dan gerust even contact met ons op! Wij helpen u graag. Uiteraard bent u ook vrij om een kijkje te nemen op de officiële website van Tarkett.

Back To Top