Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Interieurspecialist in vloeroplossingen

Prolance is een echte vakspecialist in vloeren. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er voor iedere opdrachtgever wat wils is. Naast vloeren zijn wij tevens interieurspecialist op het gebied van binnen en buiten zonwering en op-maat-gemaakte wandoplossingen.

Functionele vloeroplossingen

De vloer is een essentieel onderdeel van het interieur. Een vloer plaatsen is niet alleen een kwestie van maatwerk, maar de klus moet ook binnen afzienbare tijd geklaard worden. Bij het realiseren van een vloer komt namelijk veel bij kijken. Dat begint al bij de voorbereiding: de keuze van de vloer hangt van veel facetten af. Met de service van Prolance staat u er niet alleen voor. U kunt bij ons terecht voor een goed advies en een passend ontwerp.

Danny Voerman – eigenaar van Prolance Projecten & Interieurs: “Met onze klanten en opdrachtgevers proberen we altijd een circulaire relatie op te bouwen. We leggen een nieuwe vloer, plegen periodiek onderhoud en als het product echt aan vervanging toe is door slijtage of andere gebreken, beginnen we weer van voor af aan. Wij vinden een gezonde relatie met zowel onze opdrachtgever als de eindgebruiker even belangrijk. Dat begint al in de voorbereiding. We geven technisch advies, denken mee in het ontwerp, installeren de producten en zorgen voor een strak eindresultaat.”

Service & contractonderhoud

Soorten duurzame vloeren

Bij ons kunt u terecht voor verschillende typen vloeren: gietvloeren & coatings, pvc, linoleum, tapijt, rubber, hout, karpetten & lopers, entreematten en sportvloeren. Bij al deze vloeren zijn de keuzes in de uitvoering bijna onbegrensd. Elke kleurstelling, gewenst patroon en afwerking kan bij onze vloeren worden toegepast. Naast het design van een vloer, zijn onze producten samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid, waarbij gelet wordt op de milieubelasting zowel bij gebruik, onderhoud, productie en afdanking. MVO staat bij Prolance Projecten & Interieurs hoog in het vaandel.

Onze werkmethode
Meet & agree
Idea concept
Design build
Evaluate aftercare

Actief in verschillende branches

Wij werken dagelijks met veel passie en plezier aan onze opdrachten bij een grote diversiteit aan relaties. Naast vloerenspecialist in de zorg, het onderwijs, de hospitality en de retail is Prolance een full-service leverancier op het gebied van vloersystemen en vloerafwerkingen voor schepen. Of het nu gaat om vloeren voor cruiseschepen, binnenvaartschepen, exclusieve jachten of zeevrachtschepen. Als specialist in dit vakgebied leveren wij alle denkbare vloeren voor de scheepvaart.

Projecten

Voor veel (vaste) relaties hebben wij al mooie projecten mogen realiseren. Zo hebben wij voor zorginstellingen als Erasmus MC Rotterdam, Het Hagaziekenhuis en Het St. Franciscus Ziekenhuis voor vloeroplossingen gezorgd die veilig, antibacterieel en geschikt zijn voor intensief gebruik. Ook verzorgen we een groot deel van de vloerafwerking en zonwering voor verschillende onderwijsinstellingen, zoals voor de Erasmus Universiteit Rotterdam, het Albeda College en voor de kinderdagverblijven van 2Samen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Back To Top