Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
interieurtrends 2022

Interieurtrends najaar 2022

Eind september brak de herfst officieel aan! De dagen worden korter, de zon gaat minder schijnen, bladeren verkleuren en we hebben vaker te maken met regenbuien. Dat laatste kan voor best wat ongemak zorgen. Denk bijvoorbeeld aan vuile en natte zolen die voor vieze vloeren zorgen of het slipgevaar dat bij gladde vloeren komt kijken. De juiste vloer kan hiervoor oplossingen bieden.

Schoonlooptapijt

Schoonlooptapijt is de ideale oplossing om uw kantoor-, school-, ziekenhuis– of winkelvloer schoon te houden. Schoonlooptapijt ligt vaak bij de entree van een pand, omdat het vuil, zand en water van buiten tegenhoudt. Dit beperkt het risico op ongevallen door gladheid en het bespaart u veel schoonmaak- en onderhoudskosten. Bovendien is schoonlooptapijt beschikbaar in een divers aanbod aan kleuren, patronen en texturen, waardoor het perfect aansluit bij de trends van het seizoen.

Najaarskleuren

Dit najaar zijn er een aantal interieurtrends te zien. Wat betreft kleuren zijn aardekleuren zoals bruin, beige en terracotta populair. Over het algemeen zijn bruine en roodbruine tinten altijd een goede keuze voor de herfst en de winter, omdat deze kleuren een warme sfeer creëren. Een goede houten vloer is hier een voorbeeld van. De bruine kleur van hout zorgt voor een huiselijke sfeer op kantoor en heeft een warme, maar tegelijk strakke, uitstraling.

Daarnaast zijn gietvloeren nog steeds in trek. Gietvloeren creëren een moderne en strakke look en door de natuurlijke kleuren brengen ze rust in een ruimte. Gietvloeren zijn daarom niet alleen geschikt voor industriële ruimtes zoals vaak gedacht wordt, maar ook voor kantoren en winkels.

Trendy akoestische panelen

De natuurlijke bruin- en aardetinten kunt u ook terug laten komen in de muur van uw kantoor, school, restaurant of ziekenhuis. Het is natuurlijk helemaal ideaal als uw trendy muur tegelijkertijd hinderlijke geluiden in een ruimte verminderd. Dit kan met onze akoestische panelen. Akoestische panelen houden omgevingsgeluid buiten. Dit heeft een positief effect op de hoeveelheid stress en de gezondheid. Bovendien geven akoestische panelen een strakke en warme uitstraling aan iedere ruimte; dat is een win-winsituatie!

Advies van Prolance Projecten & Interieurs

Wilt u dit najaar het interieur van uw pand op de schop nemen? Bij Prolance Projecten & Interieurs helpen we u graag met uw interieurkeuzes. We denken van A tot Z met u mee. Wilt u meer weten over onze producten of wilt u advies? Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op.

Back To Top