Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
ISO certificaat

Prolance is vanaf nu in bezit van het ISO 9001 en ISO 14001 certificaat

Veel organisaties zijn tegenwoordig ISO gecertificeerd. Dat is niet zonder reden. ISO-certificering maakt duidelijk dat de organisatie in staat is om processen, producten en diensten binnen het bedrijf continu te evalueren en verbeteren. Steeds meer organisaties willen alleen zaken doen met organisaties die ISO gecertificeerd zijn. Deze certificering heeft daarom een grote meerwaarde. Ook Prolance is vanaf heden in het bezit van het ISO-certificaat. Wij vertellen u er graag meer over.

ISO-certificering, wat houdt het in?

ISO staat voor ‘Internationale Organisatie voor Standaardisering’. Wanneer een organisatie het ISO-certificaat heeft, wil dat dus zeggen dat er binnen de organisatie voldaan wordt aan alle eisen van de betreffende internationale norm.  Een onafhankelijke externe organisatie, beoordeelt dit op basis van een externe audit. Het ISO-certificaat wordt toegekend na uitvoering van de externe audit en het voldoen aan de kwaliteitseisen van de ISO-norm. Het ISO-certificaat is een internationaal keurmerk en zorgt ervoor dat de toegang tot diverse (internationale) markten beter toegankelijk is.

Prolance is in het bezit van het ISO 9001 en 14001 certificaat

Prolance heeft afgelopen week het ISO-certificaat gehaald. Op verschillende onderdelen is er door certificeringsinstantie SKG-IKOB gekeken of wij aan alle gestelde kwaliteits- en milieueisen voldoen. Hierdoor tonen wij deskundigheid op het gebied van product- en dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Door de behaalde certificaten kunnen wij de kwaliteit van de vloeren en zonwering die wij leveren en installeren waarborgen. Dit geeft extra vertrouwen.

Veilig en betrouwbaar

Prolance hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid, gezondheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wij blijven ons daarom continu verbeteren om dit te garanderen. Naast het ISO-certificaat zijn wij in het bezit van nog meer certificaten en keurmerken. Al sinds 1996 streven wij naar de beste kwaliteit. Geschoold en erkend personeel is hier een belangrijk onderdeel van. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Back To Top