Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Kapotte vloer

De vloer van een woning, bedrijf, kantoor, fabriekshal of instelling vormt de basis waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd. Afhankelijk van de aard van het bedrijf of de instelling is rond het aanbrengen van een vloer vaak specifieke regelgeving van kracht, en ook gebruikers zelf kunnen speciale wensen hebben. Tevens zijn vloeren van invloed op de sfeer die een werkomgeving kenmerken. Een vloer moet daarom aansprekend en representatief zijn en tevens beantwoorden aan de beste kwaliteitseisen die eraan gesteld mogen worden. Verhoogt een zware belasting bijvoorbeeld de kans op een kapotte vloer, dan moet de toegepaste vloerbedekking van duurzaam materiaal zijn gemaakt. 

KAPOTTE VLOER VERLEDEN TIJD DANKZIJ GIETVLOER

Er staan vloerenspecialisten uiteenlopende mogelijkheden ter beschikking om een stevige vloer met een lange levensduur aan te leggen. Eén daarvan is het aanbrengen van een gietvloer. Gietvloeren worden gemaakt op basis van kunststof en bestaan uit epoxy of polyurethaan. Met deze materialen kan een vloer zonder naden worden gelegd, die er strak en hygiënisch uitziet. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een betonnen vloer, houdt een gietvloer bovendien warmte vast. Ook zal een beschadigde of kapotte vloer vrijwel niet meer voorkomen. Door de hoge kwaliteit van het materiaal zijn gietvloeren bijzonder duurzaam en slijtvast, en zodoende uitstekend bestand tegen krassen, barsten en scheuren.

UW KAPOTTE VLOER PROFESSIONEEL LATEN VERVANGEN

Is uw vloer kapot of voldoet de vloer van uw bedrijf anderszins niet meer aan de eisen? Dan is het dus aan te raden om deze te laten vervangen door een gietvloer. Dit soort vloeren zijn geschikt voor zowel zware als lichte belasting en bij het aanbrengen ervan wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met functie van de vloer. Omdat het gebruikte materiaal ook nog eens bijzonder flexibel en vocht-, zuur- en chemicaliënbestendig is, zijn gietvloeren voor nagenoeg elke bedrijfstak geschikt. Maak nu een eind aan uw kapotte vloeren en neem contact op met Prolance. Als u het online contactformulier invult, zullen wij u zo spoedig mogelijk terugbellen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Onze werkmethode
Meet & agree
Idea concept
Design build
Evaluate aftercare
Betrouwbaar en flexibel
Professionele en opgeleide monteurs
Snel en vakkundig
Duurzame en kwalitatief goede producten
Onze opdrachtgevers
Back To Top