Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Leveranciers vloeroplossingen van Prolance

Bij Prolance willen wij ervoor zorgen dat u dé beste keuze voor uw kantoor-, zorg- of onderwijsruimte maakt en vervolgens optimaal kunt genieten van de geselecteerde vloer. Daarom werken wij met een aantal vaste leveranciers. In dit artikel lichten wij drie leveranciers voor vloeroplossingen uit waar wij al een enige tijd intensief mee samenwerken.

Vloeren

Vloeren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en hebben elk een unieke uitstraling. Daarnaast is de keuze in materiaalsoort, kleuren en afwerkingen oneindig. Elke vloer heeft zijn eigen kenmerken. Veel vloeren kunnen met elkaar gecombineerd worden, waardoor er een bijzonder geheel ontstaat.

#1 Uzin Utz vloeren

Uzin Utz Nederland heeft een aantal merken onder haar naam, waaronder Uzin en Wolff. De merken Uzin en Wolf leveren systemen en gereedschappen die tijdens het aanbrengen van de vloerbedekking worden gebruikt om de ondergronden te egaliseren en om de ondergrond voor te bereiden op de installatie van vloerbedekking. Door met Uzin Utz samen te werken is de uiteindelijke kwaliteit van vloer nog beter.

 Over Uzin Utz

Uzin Utz Nederland (voorheen Unipro) legt, onderhoudt en renoveert alle soorten vloeren. Uzin Utz Nederland maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde organisatie, de Uzin Utz Group uit Duitsland. Bijna 60 jaar geleden begon Uzin Utz Nederland met de productie van lijmen en groeide snel uit tot een internationale organisatie. Innovatieve productiemethoden, een vakkundig technisch advies en meer dan 100 enthousiaste medewerkers leggen de basis voor de vloeren van Uzin Utz.

#2 Tarkett tapijt

Tapijt is vloerbekleding die een warme en sfeervolle tint geeft aan het interieur. Het kan vrijwel overal worden gelegd en het onderhoud is veel eenvoudiger dan wordt gedacht. De meeste vlekken verdwijnen gewoon met schoon lauw water. Breng een ondervloer aan onder het tapijt en het wordt nog functioneler: isolerend én geluiddempend. Met tapijt zijn er tegenwoordig zeer diverse opties mogelijk met betrekking tot borders, banden en andere figuratie. Zo kan gekozen worden uit tapijt op rol of tegels. Ook het maken van een karpet uit tapijt behoord tot de vele mogelijkheden.

Over Tarkett

Tarkett biedt innovatieve vloeroplossingen voor een breed scala aan segmenten met een groot aantal producten. Het bedrijf houdt zich sinds 1957 bezig met recycling en leidt het ReStart®-programma in Europa en Noord-Amerika. ReStart® is ontwikkeld voor de inzameling en recycling van schoon restmateriaal van vloeren na het installeren. Ook bij Prolance staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Zo heeft Prolance onlangs het ReStart® certificaat ontvangen van Tarkett voor het hergebruiken van vloerafwerking.

#3 Duurzaam Marmoleum van Forbo

Linoleum is een volledig natuurlijk product dat de afgelopen jaren steeds meer omarmd is vanwege de vele toepassingsmogelijkheden en kleurstellingen die het biedt. Forbo’s linoleumvloeren staan beter bekend onder de merknaam ‘Marmoleum’. De vloeren zijn veelzijdig en erg duurzaam. Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en behoort daardoor tot de meest milieuvriendelijke vloeren ter wereld. Het doel van Marmoleum is een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur.

Over Forbo Flooring Systems

Met meer dan 150 jaar ervaring is Forbo Flooring Systems een vertrouwde en wereldwijde leverancier van hoogwaardige vloeren, zoals linoleum, tapijt en vinyl. Alle vloeren worden duurzaam en kwalitatief hoogwaardig in Nederland gemaakt en ontworpen naar Dutch Design maatstaven. Forbo Flooring Systems was een van eerste bedrijven dat met Marmoleum een CO2 neutrale vloer produceerde.

Vloeren voor de zorgsector

Naast Uzin Utz, Tarkett en Forbo werken we met een aantal leveranciers per sector. Voor de zorgsector is het belangrijk dat de toegepaste vloeroplossingen aan specifieke eisen voldoet, zoals veiligheid en hygiëne. Nora Flooring is onder andere een van onze vaste partners voor het leveren van de juiste producten voor de zorgsector. Met name de aantrekkelijke rubber vloerbedekkingen zijn een uitstekende keus bij de inrichting van ziekenhuizen.

Specifieke informatie nodig over een bepaalde vloer? Of meer informatie over onze vaste leveranciers? Neem dan contact met ons op.

Back To Top