Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Entreemat Prolance Projecten & Interieurs

Maak een goede entree met de juiste mat

Hoe heerlijk is het om na de zomerperiode te starten met een frisse entree. Een entree is het eerste wat je ziet bij binnenkomst, het is je visitekaartje. Een entreemat zorgt niet alleen voor een eerste goede indruk, maar vangt ook het eerste vuil op bij de inloop. Hierdoor wordt de levensduur van de vloerbekleding verlengd.

Voor elke locatie een passende entree

Welke mat is nu de beste keuze? Daar hebben zelf wij geen eenduidig antwoord op. Het is afhankelijk van de vloer die in de ruimte ligt. Loopt de entreemat over in een harde of zachte vloer die in de ruimte ligt? Een van de belangrijkste elementen waar wij ons advies op aanpassen. Prolance Projecten & Interieurs heeft diverse soorten entreematten in het assortiment. Elke entreemat heeft zijn eigen onderscheidende eigenschappen. Daarnaast kan elke mat volledig op maat gemaakt en geïntegreerd worden in de vloerbekleding.

Voordelen van een entreemat

Een entreemat zorgt ervoor dat het meeste vuil niet op de vloerafwerking terechtkomt en daardoor de afwerking minder snel slijt. Regent het buiten?  Dan zorgt een entreemat er ook voor dat het vocht van buiten wordt geabsorbeerd waardoor er minder kans is om uit te glijden.

Gepersonaliseerde reclamemat

Naast de standaard entreematten kunnen we ook voor een gepersonaliseerde mat zorgen. Zo’n mat wordt veelal als reclamemat besteld. De meeste reclamematten die wij leveren, zijn te bedrukken met een eigen tekst, logo of zelf een afbeelding of illustratie. Goed om te weten: voor elke situatie of afmeting hebben wij een geschikte reclamemat.

Onze service & expertise gaat verder

Wij willen ervoor zorgen dat u dé beste keuze voor uw bedrijf of organisatie maakt en vervolgens optimaal geniet van de geselecteerde entreemat. Het meedenken met onze klanten, voorafgaand aan de aanschaf, het goed onderhouden van uw entreemat, de jaarlijkse controle daarvan en het ontzorgen van onze klanten, zijn diensten die voor ons vanzelfsprekend zijn.

Bestel uw entreemat bij Prolance Projecten & Interieurs

Wilt u meer weten over onze entreematten of reclamematten? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Back To Top