Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
cornavirus

Maatregelen coronavirus voor Prolance

Het coronavirus (COVID-19) raakt ons allemaal en noodzaakt ons om maatregelen te nemen. Bij het nemen van maatregelen staat de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers op de eerste plaats. Wij volgen daarom de adviezen van het RIVM en de Overheid. Afhankelijk van de situatie kan het zijn dat er door ons aanvullende maatregelen genomen moeten worden.

Een aantal maatregelen

De bezetting van ons kantoor en magazijn hebben wij beperkt en een deel van onze collega’s werkt dan ook thuis. We zijn gewoon bereikbaar en hanteren hierbij de normale werktijden. Wel vragen wij u zo veel mogelijk via de e-mail en/of mobiele telefoon contact op te nemen.

Als het noodzakelijk is om toch ons kantoor en magazijn te bezoeken, dan verzoeken wij u dringend de voorschriften van het RIVM en de Overheid te volgen.

Voor een deel van onze medewerkers is het niet mogelijk om thuis te werken. Zij zullen de nodige maatregelen in acht nemen om hun werkzaamheden verantwoord te kunnen blijven uitvoeren. Zo zullen zij u geen hand geven, houden zij minimaal 1,5 meter afstand van u en zijn zij zelfvoorzienend in koffie en maaltijden. Medewerkers met gezondheidsklachten die kunnen duiden op het coronavirus mogen niet werken.

Aanvullend op de ingevoerde maatregelen op het kantoor en magazijn, volgen we ook de maatregelen op die onze opdrachtgevers op de projectlocaties genomen hebben. Dit kan betekenen dat een aantal projectlocaties (de komende weken) minder of niet bereikbaar zullen zijn. Wij houden alle betrokken personen hiervan op de hoogte.

Samen komen we dit door!

Met behulp van uw medewerking en begrip, zijn wij samen in staat om deze bijzondere situatie verantwoord door te komen.

Back To Top