Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Nieuwe partner Progenta in vloerenonderhoud

Het leggen van een vloer of het bevestigen van raambekleding is één. Er vervolgens voor zorgen dat de levensduur van de producten maximaliseert is minstens zo belangrijk. Zodra de vloerafwerking en zonwering eenmaal gereed is, zorgen wij ook voor het onderhoud. Sinds kort werken wij met een nieuwe partner voor de onderhoud en schoonmaak van de vloeren: Progenta.

Onderhoud vloeren

Voor alle vormen van vloeren is (periodiek) schoonmaak en onderhoud nodig. Vloeren worden intensief gebruikt en dit zorgt voor gebruikssporen of slijtage. De vloeren worden bij het periodiek onderhouden schoongemaakt en gestript. Bij harde vloeren, zoals hout, linoleum of PVC, wordt er een nieuwe was,- lak- of olielaag aangebracht. Bij zachte vloerbekleding, zoals tapijt of karpetten, is er sprake van intensieve reiniging door het wassen en borstelen van de vloer. Het achtergebleven vuil wordt op deze manier zoveel mogelijk verwijderd.

Vloeronderhoud Progenta

Bij Progenta weten ze als geen ander dat een vloer het visitekaartje van de organisatie is. Als specialist in vlekkeloos vloeronderhoud houden ze elke vloer in perfecte staat. Van tapijt, PVC en linoleum tot gietvloeren, hout, grind, leren vloeren, rubber en sportvloeren.

Progenta: “Iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat een vloer nodig heeft om zijn perfecte staat te behouden of terug te krijgen. Onze kennis combineren we met innovatieve technieken en kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Dit om ervoor te zorgen dat uw vloer na onderhoud weer als nieuw is.”

Over Progenta

Sinds 1990 verzorgt Progenta het specialistisch schoonmaakonderhoud voor vele organisaties in diverse branches, zoals de zorg, retail en overheid. Met een team van meer dan 30 vloerspecialisten werkt Progenta aan één gezamenlijk missie. ‘Hun opdrachtgevers helpen hun vloeronderhoud vlekkeloos te organiseren’. Waarin Prolance de vak- en interieurspecialist is in vloeren, is Progenta dé vakspecialist in vlekkeloos vloeronderhoud.

Progenta, Specialist In Vloeronderhoud
Back To Top