skip to Main Content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 20

Nieuws

Dubbel feest bij Prolance Projecten & Interieurs

Het is dubbel feest bij Prolance! Dit jaar vieren wij namelijk het 25-jarige jubileum van Prolance Projecten & Interieurs. Daarnaast zijn wij vanaf 1 juli 2021 een mooie samenwerking aangegaan met Oorco Projectinrichting B.V. Wij blikken graag samen met u terug op de historie van Prolance Projecten & Interieurs en praten u bij over de bijzondere samenwerking met Oorco Projectinrichting.
Lees meer
NIEUWS_CO2-negatieve tapijttegels- een duurzame stap in de tapijtindustrie

CO2-negatieve tapijttegels: een duurzame stap in de tapijtindustrie

Grote kans dat u wel eens van CO2-neutraal heeft gehoord, maar heeft u ook al eens van CO2-negatief gehoord? Na een langdurig traject van onderzoek, innovatie en doorontwikkeling brengt tapijtfabrikant Interface haar eerste CO2-negatieve tapijttegels uit op de Europese markt. Als partner van Interface juicht Prolance Projecten & Interieur deze mooie stap richting een duurzame toekomst toe.
Lees meer
Akoestische Panelen | Prolance

Akoestische panelen zorgen voor perfect geluid in iedere ruimte

Werkt u in een ruimte waar u last heeft van weerkaatsend geluid? Merkt u dat concentreren lastig is? En het daardoor moeite kost om aan uw werkzaamheden toe te komen? Geen zorgen, u bent niet de enige. Veel mensen hebben namelijk last van geluiden in hun dagelijkse leef- en werkomgeving. Akoestische panelen zijn hier een goede oplossing voor.
Lees meer
Linoleum Prolance

Waarom kiezen voor een linoleumvloer?

Linoleum is een volledig natuurlijk product dat de afgelopen jaren steeds populairder werd vanwege de vele toepassingsmogelijkheden en kleursamenstellingen. Een linoleumvloer is een duurzame en milieuvriendelijke vloer.
Lees meer
Advertentie Art of Living magazine

Gespot in The Art of Living magazine

We staan met een mooie advertentie over het product Corestone Classic in het 5de nummer van…

Lees meer
Project vloeren

Project: Van Noordenne – Luxe hotelsfeer met internationale allure

Het begon allemaal met de wens Van Noordenne Glasgroothandel en Glasindustrie een uitstraling te geven…

Lees meer
Back To Top
Chat openen