skip to Main Content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 20

Nieuws

ISO certificaat

Prolance is vanaf nu in bezit van het ISO 9001 en ISO 14001 certificaat

Steeds meer organisaties willen alleen zaken doen met organisaties die ISO gecertificeerd zijn. Ook Prolance is vanaf heden in het bezit van het ISO-certificaat. Wij vertellen u er graag meer over.
Lees meer
toekomst van school

De school van de toekomst

Hoe ziet de school van de toekomst eruit? Die vraag legde Tarkett samen met partner EromesMarko neer bij zestien studenten van het Hout- en Meubileringscollege. We bespreken we de meest opvallende uitkomsten.
Lees meer
Healing environment in de zorg

Healing environment in de zorg; de kracht van de juiste vloer

Een healing environment in de zorg draagt bij aan het herstel en welbevinden van patiënten en creëert een prettige en efficiënte werkomgeving. Het kiezen van de juiste vloer is daarom op diverse manieren belangrijk om bij te dragen aan een gezond, veilig en prettig zorgklimaat.
Lees meer

Dubbel feest bij Prolance Projecten & Interieurs

Het is dubbel feest bij Prolance! Dit jaar vieren wij namelijk het 25-jarige jubileum van Prolance Projecten & Interieurs. Daarnaast zijn wij vanaf 1 juli 2021 een mooie samenwerking aangegaan met Oorco Projectinrichting B.V. Wij blikken graag samen met u terug op de historie van Prolance Projecten & Interieurs en praten u bij over de bijzondere samenwerking met Oorco Projectinrichting.
Lees meer
NIEUWS_CO2-negatieve tapijttegels- een duurzame stap in de tapijtindustrie

CO2-negatieve tapijttegels: een duurzame stap in de tapijtindustrie

Grote kans dat u wel eens van CO2-neutraal heeft gehoord, maar heeft u ook al eens van CO2-negatief gehoord? Na een langdurig traject van onderzoek, innovatie en doorontwikkeling brengt tapijtfabrikant Interface haar eerste CO2-negatieve tapijttegels uit op de Europese markt. Als partner van Interface juicht Prolance Projecten & Interieur deze mooie stap richting een duurzame toekomst toe.
Lees meer
Akoestische Panelen | Prolance

Akoestische panelen zorgen voor perfect geluid in iedere ruimte

Werkt u in een ruimte waar u last heeft van weerkaatsend geluid? Merkt u dat concentreren lastig is? En het daardoor moeite kost om aan uw werkzaamheden toe te komen? Geen zorgen, u bent niet de enige. Veel mensen hebben namelijk last van geluiden in hun dagelijkse leef- en werkomgeving. Akoestische panelen zijn hier een goede oplossing voor.
Lees meer
Back To Top
Chat openen