skip to Main Content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 20

Oorco werkt nu samen met Prolance Projecten & Interieurs

Oorco Projectinrichting is al jaren toonaangevend op het gebied van projectstoffering. Sinds 1994 verrichtten zij werkzaamheden aan diverse projecten voor veel verschillende opdrachtgevers en zijn zij gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van projecttapijt, harde vloerbedekking en raamdecoratie. Met trots mogen wij delen wat Oorco vanaf 1 juli 2021 onder de naam van Prolance Projecten & Interieurs werkt. Beide bedrijven hechten waarde aan vakmanschap, uitstekende service en duurzaamheid. Onze samenwerking is in de afgelopen tijd uitgegroeid tot het gezamenlijk uitvoeren en succesvol afronden van projecten. Wij hebben de handen ineen gesloten en gaan samen aan de slag met het uitvoeren van unieke projecten in verschillende branches.

Lees meer over onze samenwerking

Voor iedere vraag hebben wij dé oplossing

Prolance Projecten & Interieurs is een echte vakspecialist op het gebied van vloeren en zonwering, gevestigd in Schiedam. Al vanaf de oprichting in 1996 streven we er naar om het bedrijf en onze diensten in te richten naar de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers. Voor zowel nieuwbouw als voor renovatieprojecten zijn wij uw partner. Ook het contractonderhoud nemen wij veelal voor onze rekening in verschillende sectoren. Tijdens het hele proces, van advies tot evaluatie, staan hoge kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid voorop! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op
Prolance Projecten & Interieurs
Prolance Projecten & Interieurs

Zo creëert u een groene werkplek

Donkere raamdecoratie is de trend voor het aankomende jaar. We hebben de trends voor drie verschillende typen binnen zonwering op een rij gezet.
Lees meer

Dit zijn de raamdecoratie trends voor 2022

Donkere raamdecoratie is de trend voor het aankomende jaar. We hebben de trends voor drie verschillende typen binnen zonwering op een rij gezet.
Lees meer
Waarom stoffeerder worden?

Vier redenen waarom jij stoffeerder moet worden

Stofferen is een prachtig ambacht waar je behoorlijk wat vakkennis voor nodig hebt. Onze HR-adviseur Cristina vertelt je met enthousiasme waarom werken als stoffeerder zo leuk is!
Lees meer
duurzame entreematten emco

Duurzame entreematten en schoonloopzones van Emco

Entreematten en schoonloopzones bieden veel voordelen voor uw pand. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor minder vuil en een langere levensduur van uw vloer.
Lees meer
Back To Top