Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Over Prolance Projecten & Interieurs

Prolance is een echte vakspecialist op het gebied van vloeren en zonwering, gevestigd in Schiedam. Al vanaf de oprichting in 1996 streven we er naar om het bedrijf en onze diensten in te richten naar de behoeften en wensen van onze klanten.

Voor zowel nieuwbouw als voor renovatieprojecten is Prolance uw partner. Ook het contractonderhoud nemen wij veelal voor onze rekening in verschillende sectoren, betreffende vloerafwerking en zonwering. Tijdens het gehele proces, van advies tot evaluatie, staan hoge kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid voorop!

Voor zeer gewaardeerde klanten zoals het Erasmus Medisch Centrumde Erasmus Universiteit Rotterdam en het Haga ziekenhuis, nemen wij al jaren de vloerafwerking en zonwering voor onze rekening.

Daarnaast probeert Prolance er alles aan te doen om binnen onze werkzaamheden bewust met het milieu om te gaan.

Voor iedere vraag hebben wij de oplossing!

Renovatieprojecten in binnen & buitenland

De kracht van Prolance is dat we voor elk project de juiste kennis in huis hebben. Hierdoor zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een vaste en betrouwbare hoofdaannemer van renovatietrajecten in binnen- en buitenland in de profit- en non-profitsector. De groei van ons bedrijf is mede te danken aan ons vermogen om direct te anticiperen op de vraag van onze klanten. Dit komt omdat Prolance voornamelijk werkt met vaste medewerkers, die altijd inzetbaar zijn, ook op korte termijn, ’s avonds en in het weekend.

Ontzorging van A tot Z

Vanaf het eerste moment nemen we u al het werk en verantwoordelijkheid uit handen. We komen met ideeën, inventariseren mogelijkheden en denken mee over alternatieven in de fasen van ontwerp tot uitvoering. In tegenstelling tot andere partijen houdt ons werk hier niet op. Wij komen na de uitvoering graag periodiek bij u terug om de vloer van optimale zorg te voorzien. Goede nazorg en onderhoud van de vloer zal zich altijd uit betalen in de vorm van besparing van tijd en geld!

Certificering & PPI keurmerk

Prolance is VCA gecertificeerd en voert een actief beleid op het gebied van milieu, duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het PPI Keurmerk ondersteunt onze visie en waarborgt de hoge kwaliteit die wij leveren. Dit keurmerk wordt verstrekt door de Branche Vereniging Projectinrichting en garandeert de kwaliteit van de producten, diensten en processen die Prolance levert.

Alle certificeringen op een rij

Service & onderhoud

Bij Prolance staat service voorop. Dit betekent dat we u op alle gebieden willen én kunnen ondersteunen. Het leggen van een vloer of het bevestigen van raambekleding is één. Er vervolgens voor zorgen dat de levensduur van de producten gemaximaliseerd kan worden is minstens zo belangrijk. Zodra de vloerafwerking en zonwering eenmaal gereed is, zorgen wij ook voor het onderhoud.

Meer informatie over service & onderhoud
Onze werkmethode
Meet & agree
Idea concept
Design build
Evaluate aftercare
Betrouwbaar en flexibel
Professionele en opgeleide monteurs
Snel en vakkundig
Duurzame en kwalitatief goede producten
Onze opdrachtgevers
Back To Top