skip to Main Content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 20
Werkwijze als partner voor uw project

Met het verkopen van onze producten zijn wij er niet, is onze bescheiden mening. Wij willen ervoor zorgen dat u dé beste keuze voor uw bedrijf of organisatie maakt en vervolgens optimaal kunt genieten van de geselecteerde vloeren of zonwering. Het meedenken met onze klanten, voorafgaand aan de aanschaf, het goed onderhouden van uw raam- en of vloerbekleding, de jaarlijkse controle daarvan en het ontzorgen van onze klanten, zijn diensten die voor ons vanzelfsprekend zijn.

Als onderdeel van het uitbrengen van een offerte denken wij met u mee richting de toekomst. Hoe kunt u een product toepassen, hoe gaat dit er in werkelijkheid uitzien (aan de hand van een ontwerp) en wellicht nog belangrijker, hoe moet het product onderhouden worden? Wilt u een totaalconcept en bent u op zoek naar een strategische partner die van A tot Z uw partner kan zijn, bij de aankleding van een pand. Dan bent u bij Prolance aan het juiste adres.

Betrouwbaar en flexibel
Professionele en opgeleide monteurs
Snel en vakkundig
Duurzame en kwalitatief goede producten
Onze werkmethode
MEET
Kennis maken

Kennis maken en advies

Het advies bij de aanschaf van vloerbekleding en/of zonwering is één van de belangrijkste stappen. De keuze die gemaakt moet worden is een keuze waar veel mee samenhangt. Van praktisch, facilitair tot de uitstraling van het pand en de huisstijl van een bedrijf.

Wij gaan dan ook altijd met de klanten in gesprek om te doorgronden wat belangrijk is op al deze vlakken. Wat sluit het beste aan bij de bedrijfsstijl, de kleuren en de uitstraling? Welke ‘stijl’ of kernwoorden in de missie en visie moeten zichtbaar zijn in het pand? Enkele voorbeelden zijn: degelijk en betrouwbaar, vooruitstrevend en trendy of zakelijk. Wij zullen ons advies afstemmen op deze kernwaarden in combinatie met de praktische eisen.

Het advies hangt ook samen met de gegeven omstandigheden op het gebied van regel- en wetgeving op de locatie waar het pand zich bevindt. Mogen bepaalde kleuren en toepassingen worden toegepast aan de buitenzijde van een gevel.

Passend ontwerp

Passend ontwerp

Een keuze voor een bepaalde zonwering en/of vloerbekleding heeft direct effect op de uitstraling van het pand. Het is het visitekaartje van het bedrijf, hiermee wordt de eerste indruk op klanten, relaties of gasten gemaakt. Een interieur geeft een beleving mee. Daarom is het belangrijk dat er op voorhand een goed beeld is van hoe het er uit gaat komen te zien. Wij maken het voorstel om die reden visueel inzichtelijk.

Het ontwerp, de kleurstalen en het advies passend bij de functie van het pand zorgen ervoor dat de juiste keuze gemaakt kan worden. Voor het maken van een ontwerp werken wij samen met vaste interieurarchitecten of we laten een ontwerp door de fabrikant maken. Ieder ontwerp heeft zijn eigen kenmerken en ieder ontwerp is uniek.

DESIGN
Installatie

Installatie & onderhoud

Het leggen van een vloer of het bevestigen van raambekleding is één. Er vervolgens voor zorgen dat de levensduur van de producten gemaximaliseerd kan worden is minstens zo belangrijk. Voor ons is dat dan ook vanzelfsprekend.

Het periodieke onderhoud kan op incidentele basis en op afroep worden uitgevoerd, of het kan worden vastgelegd in een onderhoudscontract. Dat laatste brengt als voordeel met zich mee dat beide partijen weten waar ze aan toe zijn.

Indien er sprake is van een schade die direct herstelt dient te worden (operatiekamers, cleanrooms), dan repareren wij dit binnen 24-uur. Mochten de juiste producten niet op voorraad zijn, dan zorgen wij dat er een gepaste tussenoplossing wordt uitgevoerd.

Meer over service & onderhoud

Aftercare
Evaluatie & nazorg

Nazorg & kwaliteitsborging

Prolance staat voor 100% achter de kwaliteit van de producten en diensten die zij levert. Dit wordt extra kracht bijgezet door de VCA-certificering en door ons PPI keurmerk, gegeven door de Branche Vereniging Projectinrichters – BVP.

Werken in een bestaande omgeving vraagt om de betrokkenheid van onze medewerkers en de klant. Wij werken volgens de huisregels en poortinstructies van onze opdrachtgevers en wij zorgen ervoor dat onze medewerkers werkplekken herkenbaar afzetten. Ook werken we uitsluitend met gekeurd gereedschap.

Een vast aanspreekpunt en een vertrouwd team van vakkundige specialisten zorgen gezamenlijk voor het realiseren van mooie projecten. Zij zijn in staat om, in de soms grillige praktijk, creatieve oplossingen aan te dragen, zodat met de inzet van juiste middelen en materialen uw wensen in vervulling gaan.

Ontzorgen

Doorwerken terwijl er een (nieuwe) vloer en/of zonwering wordt aangebracht? Bij een nieuwbouwpand spreekt dat voor zich, want deze ruimte wordt nog niet daadwerkelijk gebruikt. In alle andere gevallen (herinrichting, renovatie, nieuwe eigenaar van een pand) zorgen wij hier voor.

Onze jarenlange ervaring in projectbegeleiding, stelt ons in staat om de planning voor het aanbrengen van de vloerbekleding en/of zonwering, zo in te richten dat u er het minste hinder van ondervindt. Om onze flexibiliteit nog meer kracht bij te zetten, zijn wij geopend buiten reguliere werktijden en tijdens de bouwvak.

In welke logische blokken kan een project worden ingedeeld en het in- en uithuizen van meubilair zijn vragen en onderdelen van het totale project, die wij graag overnemen. Wij zorgen ervoor dat het totale project door ons begeleid wordt, ook als er andere partijen bij betrokken zijn.

Onze opdrachtgevers
Back To Top