Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Behang op kantoor

Positieve effecten van behang op kantoor

Het behang in een ruimte bepaalt voor een groot deel de sfeer die er hangt. Bovendien brengt behang licht, professionaliteit en gezondheidsvoordelen met zich mee. Veel mensen brengen dan ook graag behang aan in hun huis, maar het behangen van het kantoor wordt wel eens vergeten. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van behang in uw kantoorpand.

Productiviteit & werkplezier

Een behangen muur of wand brengt een aantal voordelen met zich mee. Behang kan een ruimte bijvoorbeeld groter, hoger of lichter laten lijken, maar het kan er juist ook voor zorgen dat grote ruimtes een gezelligere en knussere touch krijgen. Daarnaast kan behang een professionele uitstraling geven en heeft het positieve effecten op het concentratievermogen en werkplezier. Een mooi behangen ruimte maakt het fijner om daar te werken, waardoor de productiviteit toeneemt. Door een hogere mate van werkplezier en productiviteit is de kans op een lager ziekteverzuim ook groter. Al met al heeft een kantoor met behang dus best een aantal voordelen.

Mogelijkheden met behang

Behang is beschikbaar in ontelbaar veel soorten en maten. Daarom is er voor iedereen en voor elke ruimte een passend behang te vinden. Een paar voorbeelden van behangsoorten zijn papierbehang, simplexbehang, duplexbehang, vliesbehang en vinylbehang. Vrijwel iedere behangsoort is verschillende diktes, kleuren, designs en structuren verkrijgbaar. Bij Prolance Projecten & Interieurs werken we samen met een aantal vaste behangleveranciers voor de beste behangkwaliteit.

Behangleveranciers

De collecties van onze leveranciers verschillen van elkaar, zodat er voor iedere klant een passend behang tussen zit. Zo biedt Vescom bijvoorbeeld behang met meer dan 150 verschillende designs, heeft Dutch Wall Company negen uiteenlopende collecties met ieder zijn eigen kleurenpallet, kiest AxPro Concept voor duurzaam behang met een toplaag van vinyl en loopt het behang van HookedOnWalls altijd voor op de trends. Tijdens het selecteren van onze leveranciers kijken wij altijd naar kwaliteit en toepasbaarheid. De behangen voldoen daarom aan de strenge eisen van de internationale projectmarkt, zijn duurzaam en zijn in veel verschillende ruimtes toepasbaar.

Prolance Projecten & Interieurs; uw behangspecialist

Vindt u het lastig om het juiste behang voor uw kantoorruimte(s) te kiezen? De interieurspecialisten van Prolance Projecten & Interieurs adviseren u graag bij uw behangkeuze. We staan voor u klaar, dus twijfel niet om contact op te nemen.

Back To Top