Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Projectstoffering

Iedereen onderkent het belang van een goede vloer in kantoorpanden, bedrijven, woningen en instellingen, maar desondanks blijkt vloerafwerking een specialisatie die lang niet overal wordt toegepast zoals het hoort. Veel bouwbedrijven en leveranciers van vloeren ontbreekt het namelijk aan knowhow op dit vlak. Hierdoor blijft na het leggen van een vloer een juiste afwerking vaak achterwege. Prolance pakt het anders aan en beschikt over experts met verstand van zaken over elk type vloer. Gebruiksvoorwaarden en toepassingen zijn per vloer verschillend en daarom geven wij bij projectstoffering adviezen op maat en zorgen we voor een optimale begeleiding. U kunt op Prolance rekenen voor zowel totaalconcepten als voor meer specifieke vloerafwerkings- en reparatiediensten.

PROJECTSTOFFERING ALS TOTAALCONCEPT

Schakel Prolance in voor de stoffering van de vloer van uw bedrijf of kantoor, en profiteer van een wel heel complete dienstverlening. Het voordeel hiervan is dat we dan met onze eigen vakmensen kunnen samenwerken. Op die manier blijven de lijnen kort en worden de voortgang en kwaliteit van de stofferingswerkzaamheden optimaal bewaakt. Bovendien zijn een tijdige levering van materialen en oplevering volgens afspraak gegarandeerd. Door alle aspecten van uw projectstoffering in zijn geheel aan Prolance over te laten, kunt u dus vertrouwen op een professionele uitvoering van de werkzaamheden en een gedegen nazorg van de vloer. 

UW PARTNER BIJ GESPECIALISEERDE PROJECTSTOFFERINGEN

Doordat wij vloerdeskundigen op elk terrein hebben, is het ook mogelijk om Prolance op deelgebieden van vloerafwerking en vloerstoffering in te zetten. Onze specialisten hebben ervaring met en kennis van vrijwel alle soorten vloeren en stofferingsmaterialen, waaronder tapijt, hout, marmoleum, rubber en pvc. De werkzaamheden die Prolance voor u kan uitvoeren lopen uiteen van het professioneel verwijderen van vloerbedekking tot het maken van een nieuw design voor het vloeroppervlak. Vanzelfsprekend houdt Prolance bij zowel complete als gedeeltelijke vloerafwerking en projectstoffering altijd rekening met uw wensen rond kwaliteit, ontwerp en efficiency. In combinatie met onze inzichten en ons enthousiasme krijgt u altijd een perfect eindresultaat. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Onze werkmethode
Meet & agree
Idea concept
Design build
Evaluate aftercare
Betrouwbaar en flexibel
Professionele en opgeleide monteurs
Snel en vakkundig
Duurzame en kwalitatief goede producten
Onze opdrachtgevers
Back To Top