Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Europort

Prolance: de vloerspecialist op Europort beurs 2019

Het team van Prolance ontmoette dit jaar ruim 10% meer bezoekers tijdens de Europort beurs 2019 in Ahoy. In een vernieuwde stand kon Prolance alles vertellen over hun IMO-gecertificeerde vloeroplossingen en recent gewerkte projecten voor de maritieme branche. Simon Langstraat, accountmanager bij Prolance, vertelt kort hoe hij Europort heeft ervaren.

Terugblik op de beurs

Simon: “De vierdaagse beurs is speciaal voor de maritieme sector, waarin ook wij opereren. Europort verliep erg goed en onze frisse, nieuwe stand was vooral op donderdag drukbezocht. Vanuit alle hoeken van de wereld kwamen er mensen op de stand af. Denk hierbij aan Azië, Scandinavië en Oost- Europa. We spraken met veel nieuwe internationale prospects en hebben onze huidige relaties bijgepraat over onze nieuwe vloersystemen.”

Nieuwe vloerprojecten 2020

Prolance realiseert projecten over de hele wereld. Simon: “Naast opdrachten voor de branches: overheid, zorg, onderwijs en kantoren werken wij dagelijks met veel passie en plezier aan onze opdrachten in de offshore-industrie. We verwachten uit de nieuwe klantcontacten vanaf de beurs weer een aantal mooie projecten in Nederland, Europa en Azië in 2020 te mogen uitvoeren. Kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid zijn hierbij van groot belang gedurende het gehele projectproces, van het eerste advies tot de uiteindelijke evaluatie.”

Beurspartners

Prolance werd voor, tijdens en na Europort ondersteund door Kronenburg Hospitality & Event Staff (hostess), 100% Leiden (communicatie), Fortune Coffee (koffieapparaat) en onze standbouwer Veth Timmer -en aannemingsbedrijf (realisatie stand).

Over Europort

Van 5 t/m 8 november 2019 is Europort, georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, de toonaangevende vakbeurs voor ‘special purpose’ schepen. De beurs is de zakelijke ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie, met haar focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Met 27.000 professionele bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort deze beurs tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaatsen.

Back To Top