Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
nora en Prolance

Prolance en Nora, uw specialisten voor de zorg

In de loop der jaren heeft Prolance veel ervaring opgedaan in de zorgsector. Het Erasmus Medisch Centrum, HagaZiekenhuis, IJsselland Ziekenhuis en het Lucas Andreas Ziekenhuis is slechts een kleine selectie van onze mooie opdrachtgevers. Voor deze sector is het belangrijk dat de toegepaste vloerbekleding en zonwering aan specifieke eisen voldoet, zoals veiligheid, hygiëne en de binnen luchtkwaliteit. Vanuit ons brede aanbod aan producten en diensten kan hier volledig aan worden voldaan.

Nora Flooring

Nora Flooring is onder andere een van onze vaste partners voor het leveren van de juiste producten voor de zorgsector. Met name de aantrekkelijke rubber vloerbedekkingen zijn een uitstekende keuze bij de inrichting van ziekenhuizen. Niet alleen bieden ze een aantrekkelijk design, maar ook voldoen ze aan alle belangrijke technische eigenschappen die zorginstellingen nodig hebben voor hun dagelijkse werk.

Certificaten vloeren

De vloerbedekkingen beschikken ook over talrijke Green Design-certificaten zoals de Blauwe Engel en het Finse M1 ecolabel. Hiermee bent u ervan verzekerd dat de vloer een positieve bijdrage levert aan een gezond binnenklimaat. Dit wordt gerealiseerd doordat geen enkele nora vloerbedekking pvc, weekmakers (ftlaten) of halogenen (bijv. chloor) bevat. Daarentegen bestaat de vloerbedekking juist uit hoogwaardige industriële en natuurlijke rubberkwaliteiten, mineralen uit natuurlijke bronnen en milieuvriendelijke kleurpigmenten.

Mogelijkheden rubber vloerbedekkingen

De mogelijkheden voor rubber vloerbedekkingen zijn haast ontelbaar. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • norament vloerbedekkingen
  • noraplan vloerbedekkingen
  • nora speciale vloerbedekkingen
  • norament trapvormen
  • norament trapaccessoires
  • nora accessoires

Verkrijgbaar in banen en tegels in de perfect op elkaar afgestemde kleuren.

Over nora

Met het hoofdkantoor in het Duitse Weinheim is nora als wereldwijd opererende fabrikant al meer dan 60 jaar toonaangevend in de ontwikkeling van rubber vloerbedekkingen. nora hecht groot belang aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu en inzet voor duurzaamheid. Al jaren heeft milieubewustzijn in het bedrijf dezelfde prioriteit als alle andere bedrijfsdoelstellingen, omdat het producten maakt en verkoopt die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn voor wat betreft de inhoud, de productie, het gebruik en het afvoeren ervan.

Bron beeld: nora flooring

Back To Top