Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Kom werken bij Prolance Projecten & Interieurs

Prolance heeft diverse vacatures openstaan!

Ons bedrijf groeit en daarom zijn wij hard op zoek naar nieuwe werknemers! Wil jij graag werken bij een ervaren en hecht team waarbij de kernwoorden ‘zelfstandigheid’ en ‘verantwoordelijkheid’ zijn? Bekijk dan hieronder ons aanbod aan vacatures.

Vacature Junior Projectstoffeerder

Als Junior Projectstoffeerder werk je onder begeleiding van een ervaren allround projectstoffeerder. De werkzaamheden kunnen zijn; installatie van verschillende type harde en zachte vloeren, maar ook (de)montage van binnen en buiten zonwering. Ook ondersteunende werkzaamheden zoals schuren, egaliseren van ondervloeren, stofzuigen en opruimen behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Op basis van je eigen kennis en vaardigheden wordt een persoonlijk opleidingsplan gemaakt waarmee je doorgroeit binnen ons bedrijf. Meer informatie over deze vacature? Of wil je direct solliciteren? Dan kan! Neem contact op met Cristina Voerman, onze HR Adviseur.

Vacature Ervaren Calculator/ Werkvoorbereider

Binnen het projectteam ben jij als ervaren Calculator/ Werkvoorbereider mede verantwoordelijk voor de calculatie, complete voorbereiding alsmede de financiële bewaking van diverse projecten. Onze ideale kandidaat heeft een zowel technisch als cijfermatig inzicht, houdt van een strakke planning en weet de juiste prioriteiten te stellen. Verder beschik je over minimaal vijf jaar relevante werkervaring, ben je stressbestendig, analytisch sterk en kostenbewust. Wat wij jou te bieden hebben en welke werkzaamheden je precies gaat uitoefenen? Lees hier meer over deze vacature. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Mail Cristina Voerman, HR Adviseur van Prolance of bel naar 010 – 760 22 22.

Vacature Projectstoffeerder Service

De Projectstoffeerder Service voert zelfstandig service- en reparatiewerkzaamheden uit aan alle soorten vloerafwerking en zonwering. De grote van de werkzaamheden kunnen zeer uiteen lopen. Het kan gaan om het repareren van een beschadigde vloer, het vernieuwen van een defect gordijnrail tot het compleet vernieuwen van de vloer in een operatiekamer ruimte. Het gaat dus om het specialistische werk op verschillende locaties in de Randstad. Dus ben ben jij een specialist in het leggen van vloerbedekking en het plaatsen van raambekleding? Heb jij oog voor kwaliteit en gevoel voor service? Stuur dan snel jouw motivatiebrief + CV naar ons op! Meer informatie over deze vacature? Dat vind je hier.

Over Prolance

Prolance Projecten & Interieurs is een echte vakspecialist op het gebied van projectvloeren & binnen– en buitenzonwering. Daarnaast voeren wij ook onderhoud- en servicewerkzaamheden. Wij richten ons met name op klanten in de gezondheidszorg, onderwijs, industrie en kantoren, maar zijn ook actief in de maritieme sector.

Interesse om te werken bij Prolance?

Is één van deze vacatures op jouw lijf geschreven? En past jij volledig in het kandidatenprofiel dat wij zoeken? Stuur dan jouw CV + motivatiebrief op naar onze HR Adviseur Cristina Voerman: c.voerman@prolance.eu of bel direct naar: 010 – 760 22 22.

Back To Top