Ga naar hoofdinhoud
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 20

Prolance Projecten & Interieurs wenst u fijne feestdagen!

Het einde van het jaar is alweer in zicht. Het afgelopen jaar hebben wij een aantal mooie projecten gerealiseerd. Van de installatie van vloeren en raamdecoratie in scholen, zorginstellingen en kantoren tot de inrichting van restaurants en hotels.

Aangepaste openingstijden rond de feestdagen

Op tweede kerstdag, 26 december, is Prolance Projecten & Interieurs gesloten. Dinsdag 27 december zijn we gewoon weer bereikbaar!

Speciale projecten voor het nieuwe jaar

Voor 2023 staan er al een aantal bijzondere projecten op de planning en wij kijken er onwijs naar uit om daarmee aan de slag te gaan. Benieuwd wat we voor uw projectinrichting kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Vloertrends voor 2023

Omdat de vloer een belangrijk onderdeel is van een interieur en erg sfeerbepalend is, hebben wij voor u de grootste vloertrends voor het nieuwe jaar op een rijtje gezet. U leest ze in ons nieuwste artikel over de populairste vloertrends voor 2023.

Bedankt en tot volgend jaar!

Voor nu wensen wij u hele fijne feestdagen en willen wij u bedanken voor het vertrouwen in Prolance Projecten & Interieurs. Ook in het nieuwe jaar staat ons gehele team voor u klaar, dus heeft u vragen over uw interieurinrichting en wilt u meer informatie? Laat het ons weten!

Fijne feestdagen
Back To Top