Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Maurice de Rouw

Prolancer – Maurice: “Wij werken als een team samen”

Maak kennis! Maurice de Rouw werkt sinds 2018 bij Prolance als werkvoorbereider service en onderhoud. Waarom Maurice bij Prolance werkt en wat hij na zijn werk nog meer doet? Wij vroegen Maurice het hemd van het lijf. U leest zijn antwoorden in het interview hieronder.

Stofferen – met de paplepel ingegoten

Maurice begon zijn loopbaan als projectstoffeerder bij verschillende bedrijven. Hij leerde het vak ‘stofferen’ van zijn vader. Maurice: “Het stofferen is er bij mij met de paplepel ingegoten. Vroeger ging ik als klein jongetje met mijn vader mee om te helpen. Het werk vond én vind ik nog steeds erg leuk om te doen. Ik vind het namelijk erg mooi om te zien dat je van een ‘kale vloer’ een prachtig resultaat kan neerzetten, waarbij een interieur er opeens heel anders uit komt te zien. Dat resultaat van verandering, geeft mij echt energie.”

Momenteel werkt Maurice als werkvoorbereider service en onderhoud bij Prolance. “Als werkvoorbereider service en onderhoud ben je de spin in het web op de afdeling. Je hebt veel contact met klanten, handelt bestellingen en werkbonnen af en organiseert onder andere service- en reparatiebezoeken. Een afwisselende en leuke baan, waar je vooral persoonlijk contact hebt met veel mensen.”

Waar in valt Prolance Projecten & Interieurs op?

“Wij werken echt met een team samen en we werken met z’n allen voor elkaar. De communicatie met elkaar is snel en de lijnen zijn kort. Iedereen in het team staat voor elkaar klaar en is bereid om kennis en vaardigheden met elkaar te delen. Je hebt echt het gevoel dat je deel uitmaakt van een groep,” vertelt Maurice.

Gitaar spelen & natuurliefhebber

Naast zijn werk bij Prolance Projecten & Interieurs is muziek een grote passie van Maurice Zelf speelt hij al aardig wat jaren gitaar. Ook wandelen is iets wat Maurice graag doet. “Ik ben een echte liefhebber van natuur.”

Toekomstdromen en ambities

Maurice: “Ik werk met veel plezier bij Prolance. Uiteindelijk wil ik wel doorgroeien. Zo zijn er binnen Prolance zat mogelijkheden.

Waarom kiezen klanten voor Prolance Projecten & Interieurs?

“Wij zijn een professioneel bedrijf, in alles wat wij doen. De schakeling met onze medewerkers is snel, zodat we dergelijke problemen direct kunnen oplossen. Wij geven klanten net dat ‘extra ingrediënt’ wat een goed gevoel bij ze afgeeft. Kortom, professionals over de vloer!

Een laatste uitspraak?

“Wij staan altijd voor onze klanten klaar. Waar ze op dat moment ook mee zitten, wij lossen het op. Met vrijwel alles kun je bij ons terecht. Niets is te gek.”

Back To Top