Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Reclamemat

Reclamemat op maat

De manier waarop bezoekers een gebouw binnenkomen is bepalend voor de eerste indruk die iemand krijgt van de organisatie, instelling of het bedrijf. Ze zeggen niet voor niets: “Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken”. Hoe mooi is het om een reclamemat bij de entree te plaatsen waarop een logo of slogan staat of die helemaal gepersonaliseerd is naar uw wensen? Het zorgt voor herkenbaarheid en zorgt ervoor dat vuil en vocht zich niet verder in het gebouw verspreid.

Meer over ons

Voordelen reclamemat

Een reclamemat zorgt ervoor dat het vuil en vocht al bij de ingang wordt tegengehouden. Dat is niet alles! Deze voordelen van een reclamemat mag u niet missen.

  • De vloer in het pand slijt minder snel;
  • Geef de reclamemat een unieke uitstraling;
  • Er zijn minder risico’s voor de gezondheid en veiligheid;
  • U bespaart op de schoonmaak- en onderhoudskosten.

Gepersonaliseerde reclamemat

De meeste reclamematten die wij leveren, zijn te bedrukken met een eigen tekst, logo of zelf een afbeelding of illustratie. Goed om te weten: voor elke situatie of afmeting hebben wij een geschikte reclamemat.

Voor iedere vraag een oplossing

Bij Prolance Projecten & Interieurs staat service voorop. Dit betekent dat wij u op alle gebieden willen én kunnen ondersteunen. Het leggen van een vloer of het plaatsen van een reclamemat is één. Er vervolgens voor zorgen dat de levensduur van de producten te maximaliseren, is minstens zo belangrijk. Zodra de vloerafwerking eenmaal gereed is, zorgen wij ook voor het onderhoud.

Bestel een reclamemat bij Prolance Projecten & Interieurs

Wij hebben een groot aanbod reclamematten die wij leveren en plaatsen. Wilt u meer weten over de toepassing van een reclamemat? Ons specialistische team geeft u meer informatie en adviseert u graag. Neem gerust contact met ons op om samen alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op
Schoonlooptapijt
Reclamemat
Duurzame bouwlabels

Het belang van duurzame bouwlabels

Een duurzaam bouwlabel betekent dat een pand op een duurzame en milieuvriendelijke manier is ontworpen, gebouwd en gebruikt. Vloeren spelen ook een belangrijke rol bij de certificering voor duurzame bouwlabels, aangezien vloeren een belangrijk onderdeel vormen voor de inrichting van een gebouw. Met onze vloeroplossingen lopen wij voorop in de transitie naar duurzamere kantooromgevingen.
Lees meer
Vacature Commercieel Manager Projecten

Commercieel Manager Projecten

Als Commercieel Manager Projecten binnen Prolance ben jij verantwoordelijk voor zowel acquisitie als relatiebeheer van…

Lees meer
tapijttegels

Transformeer uw kantoor met duurzame tapijttegels

Verfleveranciers PPG en Sikkens maakten onlangs hun Kleuren van het Jaar 2024 bekend. Beide kleuren bieden onwijs veel mogelijkheden voor ieder projectinterieur. Of u nu een kantoor, wachtkamer of horecagelegenheid inricht; de Kleuren van het Jaar zijn goed om te overwegen.
Lees meer
kleur van het jaar

Zo past u de Kleuren van het Jaar 2024 toe bij ieder project

Verfleveranciers PPG en Sikkens maakten onlangs hun Kleuren van het Jaar 2024 bekend. Beide kleuren bieden onwijs veel mogelijkheden voor ieder projectinterieur. Of u nu een kantoor, wachtkamer of horecagelegenheid inricht; de Kleuren van het Jaar zijn goed om te overwegen.
Lees meer
Back To Top