Ga naar hoofdinhoud
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Reclamemat

Reclamemat op maat

De manier waarop bezoekers een gebouw binnenkomen is bepalend voor de eerste indruk die iemand krijgt van de organisatie, instelling of het bedrijf. Ze zeggen niet voor niets: “Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken”. Hoe mooi is het om een reclamemat bij de entree te plaatsen waarop een logo of slogan staat of die helemaal gepersonaliseerd is naar uw wensen? Het zorgt voor herkenbaarheid en zorgt ervoor dat vuil en vocht zich niet verder in het gebouw verspreid.

Meer over ons

Voordelen reclamemat

Een reclamemat zorgt ervoor dat het vuil en vocht al bij de ingang wordt tegengehouden. Dat is niet alles! Deze voordelen van een reclamemat mag u niet missen.

  • De vloer in het pand slijt minder snel;
  • Geef de reclamemat een unieke uitstraling;
  • Er zijn minder risico’s voor de gezondheid en veiligheid;
  • U bespaart op de schoonmaak- en onderhoudskosten.

Gepersonaliseerde reclamemat

De meeste reclamematten die wij leveren, zijn te bedrukken met een eigen tekst, logo of zelf een afbeelding of illustratie. Goed om te weten: voor elke situatie of afmeting hebben wij een geschikte reclamemat.

Voor iedere vraag een oplossing

Bij Prolance Projecten & Interieurs staat service voorop. Dit betekent dat wij u op alle gebieden willen én kunnen ondersteunen. Het leggen van een vloer of het plaatsen van een reclamemat is één. Er vervolgens voor zorgen dat de levensduur van de producten te maximaliseren, is minstens zo belangrijk. Zodra de vloerafwerking eenmaal gereed is, zorgen wij ook voor het onderhoud.

Bestel een reclamemat bij Prolance Projecten & Interieurs

Wij hebben een groot aanbod reclamematten die wij leveren en plaatsen. Wilt u meer weten over de toepassing van een reclamemat? Ons specialistische team geeft u meer informatie en adviseert u graag. Neem gerust contact met ons op om samen alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op
Schoonlooptapijt
Reclamemat
Duurzame verhuizing ABN AMRO

Duurzame verhuizing ABN AMRO: Tapijt van voormalig kantoor Foppingadreef naar de Coolsingel met een opmerkelijke CO2-besparing

Trots zijn wij op de bijdrage die wij mochten leveren aan de succesvolle verhuizing van ABN AMRO naar Rotterdam in de afgelopen maanden. Gedurende dit project heeft ABN AMRO in alle aspecten een duidelijk streven naar duurzaamheid getoond, inclusief een onverwachte held: het tapijt!
Lees meer
Duurzaam kantoor: Ga voor een groene interieurinrichting

Duurzame kantoren: ga voor een groene interieurinrichting

Steeds meer bedrijven geven de voorkeur aan duurzame en groene werkplekken om te voldoen aan wet- en regelgeving en om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Maar wat zijn de trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzame kantoren en een groene interieurinrichting?
Lees meer
Vloer in zorginstellingen

Gezonde vloeren in de gezondheidszorg: een veilige en hygiënische omgeving

Vloeren spelen een belangrijke rol binnen de gezondheidszorg. Ze vormen niet alleen de basis van de fysieke infrastructuur, maar hebben ook een directe impact op belangrijke aspecten zoals hygiëne, veiligheid, uitstraling en duurzaamheid.
Lees meer
Akoestiek op school

Het belang van goede akoestiek op scholen

Een school is een plek waar intensief loopverkeer, zwaargewicht en bewegende objecten plaatsvinden. Het is van belang dat de vloer in een school hier tegen bestand is.
Lees meer
Back To Top