Ga naar hoofdinhoud
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Reclamemat

Reclamemat op maat

De manier waarop bezoekers een gebouw binnenkomen is bepalend voor de eerste indruk die iemand krijgt van de organisatie, instelling of het bedrijf. Ze zeggen niet voor niets: “Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken”. Hoe mooi is het om een reclamemat bij de entree te plaatsen waarop een logo of slogan staat of die helemaal gepersonaliseerd is naar uw wensen? Het zorgt voor herkenbaarheid en zorgt ervoor dat vuil en vocht zich niet verder in het gebouw verspreid.

Meer over ons

Voordelen reclamemat

Een reclamemat zorgt ervoor dat het vuil en vocht al bij de ingang wordt tegengehouden. Dat is niet alles! Deze voordelen van een reclamemat mag u niet missen.

  • De vloer in het pand slijt minder snel;
  • Geef de reclamemat een unieke uitstraling;
  • Er zijn minder risico’s voor de gezondheid en veiligheid;
  • U bespaart op de schoonmaak- en onderhoudskosten.

Gepersonaliseerde reclamemat

De meeste reclamematten die wij leveren, zijn te bedrukken met een eigen tekst, logo of zelf een afbeelding of illustratie. Goed om te weten: voor elke situatie of afmeting hebben wij een geschikte reclamemat.

Voor iedere vraag een oplossing

Bij Prolance Projecten & Interieurs staat service voorop. Dit betekent dat wij u op alle gebieden willen én kunnen ondersteunen. Het leggen van een vloer of het plaatsen van een reclamemat is één. Er vervolgens voor zorgen dat de levensduur van de producten te maximaliseren, is minstens zo belangrijk. Zodra de vloerafwerking eenmaal gereed is, zorgen wij ook voor het onderhoud.

Bestel een reclamemat bij Prolance Projecten & Interieurs

Wij hebben een groot aanbod reclamematten die wij leveren en plaatsen. Wilt u meer weten over de toepassing van een reclamemat? Ons specialistische team geeft u meer informatie en adviseert u graag. Neem gerust contact met ons op om samen alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op
Schoonlooptapijt
Reclamemat
Samenwerking Pameijer

Samen met Pameijer werken aan mooie projecten

Al jaren voeren wij diverse projecten uit voor Pameijer. Deze week hebben we afspraken gemaakt over onze samenwerking voor de komende jaren.
Lees meer
Linoleum scholen

Duurzame vloerbekleding in school

Een school is een plek waar intensief loopverkeer, zwaargewicht en bewegende objecten plaatsvinden. Het is van belang dat de vloer in een school hier tegen bestand is.
Lees meer
Vloertrends 2023

De populairste vloertrends voor 2023

De populairste vloertrends voor 2023
Lees meer
Behang op kantoor

Positieve effecten van behang op kantoor

Positieve effecten van behang op kantoor
Lees meer
Back To Top