skip to Main Content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 20
Reclamemat

Reclamemat op maat

De manier waarop bezoekers een gebouw binnenkomen is bepalend voor de eerste indruk die iemand krijgt van de organisatie, instelling of het bedrijf. Ze zeggen niet voor niets: “Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken”. Hoe mooi is het om een reclamemat bij de entree te plaatsen waarop een logo of slogan staat of die helemaal gepersonaliseerd is naar uw wensen? Het zorgt voor herkenbaarheid en zorgt ervoor dat vuil en vocht zich niet verder in het gebouw verspreid.

Meer over ons

Voordelen reclamemat

Een reclamemat zorgt ervoor dat het vuil en vocht al bij de ingang wordt tegengehouden. Dat is niet alles! Deze voordelen van een reclamemat mag u niet missen.

  • De vloer in het pand slijt minder snel;
  • Geef de reclamemat een unieke uitstraling;
  • Er zijn minder risico’s voor de gezondheid en veiligheid;
  • U bespaart op de schoonmaak- en onderhoudskosten.

Gepersonaliseerde reclamemat

De meeste reclamematten die wij leveren, zijn te bedrukken met een eigen tekst, logo of zelf een afbeelding of illustratie. Goed om te weten: voor elke situatie of afmeting hebben wij een geschikte reclamemat.

Voor iedere vraag een oplossing

Bij Prolance Projecten & Interieurs staat service voorop. Dit betekent dat wij u op alle gebieden willen én kunnen ondersteunen. Het leggen van een vloer of het plaatsen van een reclamemat is één. Er vervolgens voor zorgen dat de levensduur van de producten te maximaliseren, is minstens zo belangrijk. Zodra de vloerafwerking eenmaal gereed is, zorgen wij ook voor het onderhoud.

Bestel een reclamemat bij Prolance Projecten & Interieurs

Wij hebben een groot aanbod reclamematten die wij leveren en plaatsen. Wilt u meer weten over de toepassing van een reclamemat? Ons specialistische team geeft u meer informatie en adviseert u graag. Neem gerust contact met ons op om samen alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op
Schoonlooptapijt
Reclamemat
Productiviteit kantoor

Verhoog de productiviteit met een goede kantoorinrichting

Met deze vier tips maakt u de stap naar meer productiviteit op de werkvloer.
Lees meer

Kies projecttapijt voor een kantoor

Projecttapijt is de basis van de inrichting van het kantoor. Het zorgt ervoor dat de kantoorruimte sfeervol aanvoelt en medewerkers comfortabel kunnen werken.
Lees meer
Prolance Projecten & Interieurs

Zo creëert u een groene werkplek

Donkere raamdecoratie is de trend voor het aankomende jaar. We hebben de trends voor drie verschillende typen binnen zonwering op een rij gezet.
Lees meer
duurzame entreematten emco

Duurzame entreematten en schoonloopzones van Emco

Entreematten en schoonloopzones bieden veel voordelen voor uw pand. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor minder vuil en een langere levensduur van uw vloer.
Lees meer
Back To Top