Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Boekhandel Donner

Met een doorlooptijd van drie weken vanaf het allereerste gesprek tot aan de oplevering is Prolance erin geslaagd om voor Boekhandel Donner een spectaculaire, spraakmakende vloer te realiseren.

Donner over Prolance

“Onze vloer, in de vorm van een vrolijk mozaïek, bleek vanaf de eerste dag een meesterzet te zijn. Het is gesprekstof tussen klanten onderling en met personeel. Mensen voelden zich direct thuis op deze niet alledaagse winkelvloer en beginnen er een praatje over.”

“Tot nu toe was de gedachte van binnenhuisarchitecten altijd: ‘houdt de vloer maar rustig grijs; de boeken geven genoeg kleur en onrust.’ Nou, daar hadden we deze keer geen trek in. Rumoerige tijden vragen om rumoerige acties. We hebben er geen spijt van gehad. Het is onweerstaanbaar, zowel voor personeel als klanten; zodra je bij Donner binnen treedt is het gemoed licht en luchtig en wil je er zolang mogelijk rond blijven dolen.”

“Prolance en Interface hebben ons hierin geadviseerd, vervolgens geleverd en gerealiseerd. Met een uitdagend budget hebben wij nu binnen boekenland een zeer onderscheidend vloerenconcept.”

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.
Toegepaste oplossingen:
Betrouwbaar en flexibel
Professionele en opgeleide monteurs
Snel en vakkundig
Duurzame en kwalitatief goede producten
Bekijk andere referenties
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Back To Top