Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Erasmus MC

Een gezonde bevolking en een excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daar staat het Erasmus Medisch Centrum voor. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen in onderzoek, onderwijs en zorg.

Net als het Erasmus MC lopen wij graag voorop in het aanbieden van nieuwe producten en diensten. Wij proberen altijd te kijken naar nieuwe, nog betere werkwijzen waardoor wij onze relaties nog beter van dienst kunnen zijn. Dus altijd blijven nadenken en niet eerst doen en dan pas nadenken.

Voor het Erasmus MC zijn wij vaste partner en verzorgen wij de service en het onderhoud. Dit voor de vloeren en voor de binnen- en buiten zonwering in het gebouw.

Erasmus MC over Prolance

“Wij zijn tevreden over de samenwerking met Prolance Projecten & Interieurs. Een zorginstelling als het Erasmus MC is continu in beweging en de voorzieningen verdienen de beste zorg. Als er een vloer gerepareerd of vervangen moet worden, wordt dit op een vaste dag in de week opgepakt door bekende gezichten en bij spoed dezelfde dag. De snelle service, professionele aanpak en het vermogen om mee te denken in oplossingen maakt Prolance een geschikte partner voor het Erasmus MC.”

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.
Toegepaste oplossingen:
Betrouwbaar en flexibel
Professionele en opgeleide monteurs
Snel en vakkundig
Duurzame en kwalitatief goede producten
Bekijk andere referenties

Medinova kliniek Breda

Het HagaZiekenhuis

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Back To Top