Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Hardt Hyperloop

Hardt Hyperloop is een hyperloop technologie ontwikkelaar uit Nederland. Binnen het ecosysteem zorgt Hardt Hyperloop voor de integriteit van het volledige hyperloopsysteem en levert het met name de kerncomponenten van de hyperloop: de geleidingsbaan, de voertuigen en het besturingssysteem. Om netto nul te bereiken tegen 2050 is het wereldwijde hyperloopnetwerk onmisbaar. Met het wereldwijde hyperloopnetwerk wordt comfortabel en duurzaam hogesnelheidsvervoer voor iedereen mogelijk. Wij hebben diverse ruimten in het kantoor voorzien van een nieuwe vloeroplossing.

Nieuwe tapijttegels in de kantoorruimte

Prolance Projecten & Interieurs heeft de kantoorruimte van Hardt Hyperloop voorzien van nieuwe vloeren. In het kantoorgedeelte ligt 353 m² aan tapijttegels van Interface, Heuga 727 in drie verschillende kleuren. De Heuga 727 is een laagpolig bouclé tapijttegel en geschikt voor intensief gebruik. Ideaal om te gebruiken in een kantoorruimte.

CO2-voetafdruk van een ruimte verminderen

In de meetingrooms liggen ook tapijttegels. Hier is gekozen om één kleur te gebruiken. Voor deze ruimtes een tapijttegel uit de Interface collectie Embodied Beauty Zen Stitch geïnstalleerd. Deze tapijttegel is ontworpen om de gezondheid van de wereld te helpen herstellen en de CO2-voetafdruk van een ruimte met stijl te verminderen. Een thema dat een van de challenges is van Hardt Hyperloop en daarom perfect aansluit.

Stoere rubberen vloer

Een rubberen vloer is een vloerbedekking met een eigentijdse look. Het design is geïnspireerd op beton en past naadloos bij elke mix van staal, beton en baksteen. Een ideale ondergrond voor verrassende ideeën. In het keuken-, eet- en expositiegedeelte hebben wij de rubberen tegels van de collectie Norament Kivo geïnstalleerd. In totaal was die 360 m². Deze hebben wij vastgezet met een polyurethaanlijm van Uzin Utz.

Met al deze nieuwe vloeren heeft het kantoor een nieuwe uitstraling gekregen en kan Hardt Hyperloop zich volop concentreren op het werken aan de hyperloop.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.
Toegepaste oplossingen:
Betrouwbaar en flexibel
Professionele en opgeleide monteurs
Snel en vakkundig
Duurzame en kwalitatief goede producten
Bekijk andere referenties

World Fashion Centre Amsterdam

OCLC

Prysmian Netherlands B.V.

NIBC

Van Uden Maritiem

ABN AMRO

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Back To Top