Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Project Prinsessenflats

Binnenkort start Smits Vastgoedzorg met het renovatieproject van de Prinsessenflats in Prinsenland te Rotterdam. Begin februari 2020 hebben de directies van Woonstad en Smits Vastgoedzorg het definitieve contract ondertekend. Voordat de flats worden gebouwd, is er op de locatie een bouwkeet, tijdelijke huiskamer en vergaderruimte geplaatst. Voor deze ruimtes heeft Prolance de vloeren aangelegd.

Over het project

Smits Vastgoedzorg over het project: “Project renovatie Prinsessenflats is een ingrijpend en omvangrijk project. Een project van 495 bestaande woningen en zes nieuw te realiseren mindervalide woningen, verdeeld over drie flat gebouwen. Zowel buiten als in de woningen gebeurt er veel. Binnen wordt het nodige gedaan. Zo wordt onder andere de brandwerendheid van de woningen onderling verbeterd.

De flats krijgen een geheel nieuwe uitstraling. Zo wordt er een prefab betonconstructie geplaatst met een verbreding van de balkons met 1,5 meter, en speelse verspringingen. De kopgevels en daken worden voorzien van nieuwe afwerking en hoogwaardige isolatie. Ook worden op de daken zonnepanelen geplaatst. De lifthallen worden opnieuw gerestyled en aangepast.”

Over Smits Vastgoedzorg

Smits Vastgoedzorg is specialist in het resultaatgericht, onderhouden, verbeteren en transformeren van vastgoed.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.
Toegepaste oplossingen:
Betrouwbaar en flexibel
Professionele en opgeleide monteurs
Snel en vakkundig
Duurzame en kwalitatief goede producten
Bekijk andere referenties

Active House

Woningbouwverenigingen Rotterdam

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Back To Top