Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Samenwerken aan duurzaamheid: Prolance levert groene vloeren voor ABN AMRO

ABN AMRO is een persoonlijke bank in deze digitale tijd, die met toewijding een serieuze rol speelt in de samenleving. ABN AMRO functioneert als bank, financier, adviseur en werkgever. Als bank leggen zij de focus op inclusiviteit, duurzaamheid, sociaal ondernemen, innovatie, dagelijkse bankzaken en meer. Samen met hun klanten helpt ABN AMRO de transitie naar duurzaamheid te versnellen door zelf het goede voorbeeld te geven, hun expertise te delen en iedereen mee te krijgen. Bij Prolance Projecten & Interieurs hechten we veel waarde aan duurzaamheid en bewust met het milieu omgaan. Elementen die in dit project samenkomen. Wij hebben namelijk de kantoorruimte van ABN AMRO in Amstelveen voorzien van een nieuwe vloer door gebruik te maken van één van de meest duurzame opties.

Hergebruik tapijttegels

Voor dit project hebben wij onze circulaire methode toegepast. Hierbij hebben wij tapijttegels hergebruikt. Deze tapijttegels kwamen uit de ABN AMRO locatie Foppingadreef. Deze aanpak zorgt voor een aanzienlijke CO2-besparing, maar zorgde ook voor afvalbesparing en het verminderen van de vraag naar nieuwe grondstoffen. Naast het hergebruik van de tapijttegels zijn er twee andere duurzame vloerafwerkingen gebruikt. Hiervoor heeft Prolance een Rowi parket en een Mogu vloer geleverd en aangebracht. Deze vloeren zijn geselecteerd op basis van hun milieuvriendelijke eigenschappen.

Ook op zoek naar een duurzame oplossing?

De samenwerking tussen Prolance en ABN AMRO in dit project is een goed voorbeeld van hoe bedrijven hun milieu-impact kunnen verminderen door het gebruik van innovatieve en duurzame vloeroplossingen. De succesvolle implementatie van dit project dient dan ook als inspiratie voor andere bedrijven die streven naar duurzaamheid in hun bedrijfsvoering. Daarnaast is dit project een stap vooruit in de richting van het bereiken van grotere duurzaamheidsdoelen, zoals die zijn vastgesteld in de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Wilt u meer ontdekken over duurzame projecten en een duurzame oplossing voor uw kantoor? Neem dan gerust contact op met onze specialisten.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.
Toegepaste oplossingen:
  • Vloeren: tapijt
  • Vloeren: parket
  • Vloeren: Mogu
  • Zonwering: vitrage
Betrouwbaar en flexibel
Professionele en opgeleide monteurs
Snel en vakkundig
Duurzame en kwalitatief goede producten
Bekijk andere referenties

OCLC

De Nationale ombudsman

Hardt Hyperloop

ABN AMRO

Van Uden Maritiem

Prysmian Netherlands B.V.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Back To Top