Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Van Noordenne

Het begon allemaal met de wens Van Noordenne Glasgroothandel en Glasindustrie een uitstraling te geven die past bij de toekomstvisie en professionaliteit van het bedrijf. Ook de internationale allure mocht niet ontbreken. Dit omdat het bedrijf regelmatig gasten ontvangt uit het buitenland. Prolance Projecten & Interieurs heeft meegeholpen aan dit megaproject, wat door Nathalie van Noordenne Interior & Exterior Design is ontworpen. 

Over het project

Een pand met een receptie die aandoet als hotellobby. Een personeelskantine die is omgebouwd tot volwaardig bedrijfsrestaurant mét loungegedeelte. Een mediaruimte die van alle gemakken is voorzien. En tot slot drie verdiepingen aan kantoorruimte voor een deel van het personeel. Nathalie van Noordenne was met een vakkundig team van professionals een paar jaar bezig met de transformatie van het pand van het glasbedrijf.

Toegepaste vloeren

Prolance verzorgde de vloeren voor dit project. Zo is er in het restaurant een spannende PVC-vloer met visgraatmotief toegepast. Deze PVC vloer is zeer functioneel en passend in het geheel. In combinatie met het roze glas van de trap dat naar de vide met lounge gedeelte leidt, geeft het restaurant een grandeur gevoel.

In de kantoorruimtes en mediaruimte zijn de vloeren voorzien van van Bolon: een geweven vinyl in een aantrekkelijke Missoni-print. Daarnaast zijn er in de kantoorruimtes scheidingswanden geplaatst van transparant glas, die de open bedrijfscultuur onderstrepen maar ook de nodige privacy bieden.

Meer over dit project leest u hier.

Over Van Noordenne Groep

Van Noordenne Groep is sinds 1938 actief en uitgegroeid tot een van de grootste, onafhankelijke bedrijven binnen de glasbranche in Nederland. Het is juist deze onafhankelijkheid die garant staat voor een objectief advies, flexibiliteit, korte communicatielijnen en just-in-time levering.

Copyright: The Art of Living, Jaro van Meerten

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.
Toegepaste oplossingen:
Betrouwbaar en flexibel
Professionele en opgeleide monteurs
Snel en vakkundig
Duurzame en kwalitatief goede producten
Bekijk andere referenties

Kunsthal Rotterdam

Museum Boijmans Van Beuningen

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Back To Top