Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
ReStart® certificaat ontvangen

ReStart® certificaat ontvangen!

Prolance heeft het ReStart® certificaat van Tarkett ontvangen voor het hergebruiken van vloerafwerking. Danny Voerman – eigenaar van Prolance: “Via het ReStart®-programma kunnen wij deelnemen aan een kostenefficiënt initiatief voor de terugname van vloerbekleding. Door deel te nemen aan ReStart® dragen wij namens Prolance een steentje bij aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu, en aan de overstap naar een circulaire economie.”

Vloeroplossingen van Prolance

Vloeren zijn er in veel uitvoeringen met een grote diversiteit aan uitstraling. Daar komt bij dat de keuzes in materiaalsoort, kleuren en afwerkingen tegenwoordig oneindig groot zijn. Elke vloer heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Danny: “Naast het design van een vloer, zijn onze producten samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid, waarbij gelet wordt op de milieubelasting zowel bij gebruik, onderhoud, productie en afdanking. Met het ReStart® certificaat laten wij zien dat wij onze vloeroplossingen recyclen en hergebruiken als nieuwe grondstof. MVO staat bij Prolance Projecten & Interieurs hoog in het vaandel.”

VCA certificaat

Naast het ReStart® certificaat is Prolance in het bezit van het VCA certificaat en zijn alle werknemers VCA gecertificeerd. Danny: “Vaak zijn wij werkzaam in risicovolle omgevingen en dan is het van cruciaal belang dat iedereen ervan bewust is hoe hij of zij veilig te werk gaat. Dit geldt zowel voor hun eigen veiligheid, als die van hun directe omgeving. Wij zijn zelfs voor het VCA** (twee sterren) certificaat gecertificeerd, wat inhoudt dat ook ons beleid en management aan de eisen van VCA voldoen.”

PPI Keurmerk

Ook is Prolance gecertificeerd met het PPI keurmerk. Het PPI Keurmerk is voor opdrachtgevers en architecten een garantie voor de uitvoering van het werk op een hoog kwaliteitsniveau. Het PPI Keurmerk is de standaard voor kwaliteitsborging binnen de branche projectinrichting. Danny: “Dit keurmerk wordt toegekend aan bedrijven die handelen volgens objectief vastgestelde richtlijnen.” Bedrijven die aan het PPI Keurmerk voldoen tonen hun vakmanschap op de werkvloer door te werken volgens richtlijnen die de kwaliteit waarborgen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze vloeroplossingen of over onze MVO-werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Back To Top