Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Schoonlooptapijt

Schoonlooptapijt voor professionals

Een schone vloer. Daar worden we allemaal blij van. Toch is het altijd een uitdaging om een schone vloer schoon te houden. Zeker op plekken waar dagelijks enorm veel stappen worden gezet. Bij een kantoor, school, ziekenhuis of winkel blijft u met schoonmaakwerkzaamheden bezig om de vloer er stralend uit te laten zien. De oplossing? Schoonlooptapijt! Schoonlooptapijt houdt vuil, zand en water van buiten tegen bij de entree en zorgt voor een schone vloer. Dat wilt u toch ook?

Meer over ons

Voordelen schoonlooptapijt

Dagelijks verplaatsen we veel vuil en vocht via onze schoenen naar binnen. Dit zorgt onder andere voor een snelle slijtage van de vloer en risico’s voor de gezondheid en veiligheid. Wist u dat schoonlooptapijt vaak meer dan 95% van al het vuil en vocht tegenhoudt? Naast dat u langer van het schoonlooptapijt geniet en u geen zorgen heeft om de veiligheid, bespaart u meer dan 65% op schoonmaak- en onderhoudskosten. Dat is de plaatsing van een schoonlooptapijt zeker waard.

Duurzame keuze

Kiest u voor schoonlooptapijt? Dan maakt u in de meeste gevallen ook gelijk een duurzame keuze. Neem bijvoorbeeld de tapijtcollectie van Forbo, Coral. Deze collectie wordt geproduceerd met Econyl®-garen van onder andere hergebruikte visnetten. Ook worden gerecyclede petflessen gebruikt en bestaat het productieproces uit 100% groene stroom.

Perfect voor ieder interieur

Schoonlooptapijt is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, texturen en designs. Van neutrale tot uitsproken kleuren. Van subtiel tot meer gemêleerd. Er is altijd een schoonloopmat die bij uw inrichting of project past.

Bestel schoonlooptapijt bij Prolance Projecten & Interieurs

Bij Prolance Projecten & Interieurs hebben wij een groot aanbod schoonlooptapijt die wij leveren en installeren. Wilt u meer weten over de toepassing van schoonlooptapijt? Ons specialistische team geeft u meer informatie en adviseert u graag. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
Schoonlooptapijt
Schoonlooptapijt

Junior Account Manager

Join us as a Junior Account Manager at Windeck Shipfloors and embark on a journey…

Lees meer
Junior Accountmanager

Junior Accountmanager – Vaar je eigen succeskoers bij Windeck Shipfloors!

Ahoy daar! Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en klaar om de zeilen te…

Lees meer
Sales specialist Prolance

Sales specialist – Word jij onze dealmaker?

Hey jij! Klaar om de commerciële motor binnen ons projectteam te worden? In deze functie…

Lees meer
vacature stoffeerder

Interieur vakman / Stoffeerder – Klaar om onze vloeren te laten schitteren?

Ben jij de held met de gouden handen, de koning van de snijtafel, of gewoon…

Lees meer
Back To Top