Ga naar hoofdinhoud
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Schoonlooptapijt

Schoonlooptapijt voor professionals

Een schone vloer. Daar worden we allemaal blij van. Toch is het altijd een uitdaging om een schone vloer schoon te houden. Zeker op plekken waar dagelijks enorm veel stappen worden gezet. Bij een kantoor, school, ziekenhuis of winkel blijft u met schoonmaakwerkzaamheden bezig om de vloer er stralend uit te laten zien. De oplossing? Schoonlooptapijt! Schoonlooptapijt houdt vuil, zand en water van buiten tegen bij de entree en zorgt voor een schone vloer. Dat wilt u toch ook?

Meer over ons

Voordelen schoonlooptapijt

Dagelijks verplaatsen we veel vuil en vocht via onze schoenen naar binnen. Dit zorgt onder andere voor een snelle slijtage van de vloer en risico’s voor de gezondheid en veiligheid. Wist u dat schoonlooptapijt vaak meer dan 95% van al het vuil en vocht tegenhoudt? Naast dat u langer van het schoonlooptapijt geniet en u geen zorgen heeft om de veiligheid, bespaart u meer dan 65% op schoonmaak- en onderhoudskosten. Dat is de plaatsing van een schoonlooptapijt zeker waard.

Duurzame keuze

Kiest u voor schoonlooptapijt? Dan maakt u in de meeste gevallen ook gelijk een duurzame keuze. Neem bijvoorbeeld de tapijtcollectie van Forbo, Coral. Deze collectie wordt geproduceerd met Econyl®-garen van onder andere hergebruikte visnetten. Ook worden gerecyclede petflessen gebruikt en bestaat het productieproces uit 100% groene stroom.

Perfect voor ieder interieur

Schoonlooptapijt is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, texturen en designs. Van neutrale tot uitsproken kleuren. Van subtiel tot meer gemêleerd. Er is altijd een schoonloopmat die bij uw inrichting of project past.

Bestel schoonlooptapijt bij Prolance Projecten & Interieurs

Bij Prolance Projecten & Interieurs hebben wij een groot aanbod schoonlooptapijt die wij leveren en installeren. Wilt u meer weten over de toepassing van schoonlooptapijt? Ons specialistische team geeft u meer informatie en adviseert u graag. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
Schoonlooptapijt
Schoonlooptapijt
Duurzame verhuizing ABN AMRO

Duurzame verhuizing ABN AMRO: Tapijt van voormalig kantoor Foppingadreef naar de Coolsingel met een opmerkelijke CO2-besparing

Trots zijn wij op de bijdrage die wij mochten leveren aan de succesvolle verhuizing van ABN AMRO naar Rotterdam in de afgelopen maanden. Gedurende dit project heeft ABN AMRO in alle aspecten een duidelijk streven naar duurzaamheid getoond, inclusief een onverwachte held: het tapijt!
Lees meer
Duurzaam kantoor: Ga voor een groene interieurinrichting

Duurzame kantoren: ga voor een groene interieurinrichting

Steeds meer bedrijven geven de voorkeur aan duurzame en groene werkplekken om te voldoen aan wet- en regelgeving en om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Maar wat zijn de trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzame kantoren en een groene interieurinrichting?
Lees meer
Vloer in zorginstellingen

Gezonde vloeren in de gezondheidszorg: een veilige en hygiënische omgeving

Vloeren spelen een belangrijke rol binnen de gezondheidszorg. Ze vormen niet alleen de basis van de fysieke infrastructuur, maar hebben ook een directe impact op belangrijke aspecten zoals hygiëne, veiligheid, uitstraling en duurzaamheid.
Lees meer
Akoestiek op school

Het belang van goede akoestiek op scholen

Een school is een plek waar intensief loopverkeer, zwaargewicht en bewegende objecten plaatsvinden. Het is van belang dat de vloer in een school hier tegen bestand is.
Lees meer
Back To Top