Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Skinny planks van interface

Interface wordt gedreven door design en staat erom bekend anders te denken. De Skinny Planks collectie van Interface geeft een nieuwe dimensie aan tapijttegels.

Skinny planks

Skinny Planks (25 cm x 100 cm) zijn ten opzichte van de traditionele vierkante tapijttegels echt revolutionair te noemen. Met deze smallere, rechthoekige tegel gaat er een hele nieuwe wereld aan ontwerp mogelijkheden open. Ze bieden flexibiliteit, minder afval en een grotere creatieve vrijheid.

Bedrijven erkennen vandaag de dag de waarde van sterke en creatieve interieurs. Niet alleen om een plezierige werkomgeving te creëren, maar ook voor een positief effect op het eindresultaat. Deze tapijttegels dagen ontwerpers uit om ruimtes te creëren die organisaties helpen onderscheidende waardes te communiceren.

Flexibiliteit en veelzijdigheid

Modulaire vloerbedekking speelt een belangrijke rol in het ontwerpen van een nieuwe werkplek. Dankzij hun flexibiliteit en veelzijdigheid zijn Skinny Planks en vierkante tegels een ideale manier om zones te creëren en om een werkplekactiviteit te ondersteunen. Daarnaast bieden ze economische voordelen, aangezien er weinig snijafval geproduceerd wordt en veranderingen in design gemakkelijk en snel uitgevoerd kunnen worden.

Mogelijkheden Skinny Planks?

  • Een combinatie van Skinny Planks en iconische vierkante tapijttegels om uw creatieve vrijheid uit te drukken
  • Een harde parketvloer imiteren
  • Gerichte patronen creëren
  • Driedimensionale effecten creëren
  • Dynamische beweging creëren
  • Een hardhouten plankenvloer imiteren
  • Een naadloze look creëren

Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos…

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of kijk ook eens op de website van Interface.

Back To Top