Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
VCA** certificaat

Nu ook VCA** (twee sterren) gecertificeerd!

TROTS! Wij hebben het VCA** certificaat ontvangen. Danny Voerman – eigenaar van Prolance: “Sinds mei 2019 is Prolance VCA** gecertificeerd (twee sterren), wat inhoudt dat ook ons beleid en management aan de eisen van VCA voldoen.”

Wat is VCA?

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een programma dat bedrijven helpt om veilig en gezond te werken en het aantal ongevallen te verminderen. VCA is bedoeld voor bedrijven die veilig en gezond werken belangrijk vinden en hierin structureel willen investeren.

Wat is een VCA** certificaat?

Met een VCA** certificaat op zak voldoet Prolance aan alle wetgeving op het gebied van veiligheid. Ook weten we onveilige situaties te herkennen, wat de veiligheid op de werkvloer ten goede komt. Met een VCA** certificaat certificeert Prolance zich een niveau hoger.

Danny Voerman: “Vaak zijn wij werkzaam in risicovolle omgevingen en dan is het van groot belang dat iedereen ervan bewust is hoe hij of zij veilig te werk gaat. Dit geldt zowel voor hun eigen veiligheid, als die van hun directe omgeving.”

Over Prolance

Prolance is een echte vakspecialist op het gebied van vloeren en zonwering, gevestigd in Schiedam. Al vanaf de oprichting in 1996 streven we er naar om het bedrijf en onze diensten in te richten naar de behoeften en wensen van onze klanten.

Voor zowel nieuwbouw als voor renovatieprojecten is Prolance uw partner. Ook het contractonderhoud nemen wij veelal voor onze rekening in verschillende sectoren, betreffende vloerafwerking en zonwering. Tijdens het gehele proces, van advies tot evaluatie, staan hoge kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid voorop!

Back To Top