Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
EEN COMFORTABEL BINNENKLIMAAT DANKZIJ VEROSOL LICHTWERING

Van transparant tot verduisterend: de sfeervolle Verosol lichtwering voor binnen is veel meer dan een gewoon gordijn. Met de unieke hoogwaardige doeksoorten van Verosol raambekleding profiteert u van optimale warmtewering, isolatie en verduistering. Bovendien biedt de uitgekiende Verosol lichtwering u wel uitzicht, maar tegelijkertijd ook heel veel privacy. Het geheim van Verosol lichtwering zit in de techniek van het metalliseren van het doek. Door deze innovatieve behandeling ontstaan de stoffen die deze bijzondere eigenschappen bezitten.

EEN INVESTERING IN TOPKWALITEIT

Een woning of een kantoor met grote ramen is uiteraard lekker licht. Bijkomend nadeel is echter dat er in de zomermaanden ook veel zonneschijn naar binnen komt. Hierdoor kan de temperatuur binnen behoorlijk oplopen. Het aluminiumlaagje van Verosol lichtwering reflecteert het zonlicht en zorgt tevens voor een isolerende laag tussen het gemetalliseerde doek en het raam. Dit werkt ook in de koude wintermaanden en dan houdt u de warmte mooi binnen. Daarmee bespaart u tot wel 25% op de stookkosten.

KIEZEN EN COMBINEREN

Aan de hand van de diverse stoffen kunt u zelf de mate van zonwering en transparantie bepalen. U hebt daarbij een ruime keuze uit vele kleuren en dessins. In de collectie van Verosol lichtwering vindt u:

  • plisségordijnen: ideaal voor serres en ramen met afwijkende vormen;
  • rolgordijnen: gemakkelijk te plaatsen en met geruisloze bediening;
  • jaloezieën: Design Milano met de bijzondere bedieningsstang;
  • verticale lamellen: verkrijgbaar in diverse breedtes;
  • paneelgordijnen: modern, strak en leverbaar in vele trendy kleuren;
  • gordijnen: op maat gemaakt en voorzien van de plooi of de ringen die u wenst.
Back To Top