Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Waarom stoffeerder worden?

Vier redenen waarom jij stoffeerder moet worden

Stofferen is een prachtig ambacht waar je behoorlijk wat vakkennis voor nodig hebt. Als vloerenlegger heb je twee rechterhanden en ben je verantwoordelijk voor het leggen van nieuwe vloeren, zoals gietvloeren, tapijt en PVC. Deze vloeren leg je zwevend, verlijmd of gespijkerd. Het schuren, lakken reinigen of oliën van vloeren verzorg je ook. Hierdoor is je werkdag nooit hetzelfde. Onze HR-adviseur Cristina vertelt je met enthousiasme waarom werken als stoffeerder zo leuk is!

#1 Geen dag is hetzelfde

De werkzaamheden van een stoffeerder lopen zeer uiteen. Zo egaliseer of repareer je de ene dag een beschadigde vloer, vernieuw je de andere dag een defecte gordijnrail en vervang je vervolgens de volgende dag een complete vloer in een kantoorruimte. Als stoffeerder focus je je namelijk niet alleen op het leggen vloeren, maar ook op de installatie van zonwering en het service- en onderhoudswerk.

#2 Je komt op veel verschillende plekken

Als stoffeerder kom je bij diverse klanten op veel verschillende locaties. Van kantoren en bedrijfspanden tot onderwijsinstellingen en ziekenhuizen. Elke klant is anders. Daarom is het belangrijk dat je een klantvriendelijk en servicegerichte instelling hebt. Een praatje maken en bij klanten over de vloer komen vind jij hartstikke gezellig. Dat is alleen maar fijn, je bent natuurlijk het gezicht van de organisatie.

#3 Leren van een ambacht

Vloeren leggen is een ambacht en leer je vooral door het te doen. Bij ons zijn er veel ervaren vakmannen die je graag de kneepjes van het vak leren. Ben jij al die ervaren vakman? Dan kun jij juist leerlingen opleiden en zo je kennis doorgeven. Zo blijft de ambacht voortbestaan.

#4 Je hebt veel productkennis

In een werkweek heb je te maken met veel verschillende materialen. Als stoffeerder weet je als geen ander hoe je deze materialen moet gebruiken. Een vorm of patroon maken? Niks is voor jou te gek. Je werkt graag met je handen en bent daarnaast zeer nauwkeurig en kritisch.

Werken als stoffeerder bij Prolance Projecten & Interieurs

Ben je enthousiast geworden om aan de slag te gaan als stoffeerder? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Ben jij een specialist in het repareren van vloeren, het uitvoeren van traprenovatie en het plaatsen van raambekleding? Heb jij oog voor kwaliteit en gevoel voor service? Solliciteer dan direct! Heb je nog geen ervaring en daarom interesse in een werk-leertraject? Lees dan meer over onze opleidingsmogelijkheden tot stoffeerder.

Wie zijn wij?

Prolance Projecten & Interieurs is een echte vakspecialist op het gebied van duurzame, kwalitatieve en gecertificeerde (project)vloeren, binnen en buitenzonwering. Wij richten ons met name op klanten in de gezondheidszorg, onderwijs en het bedrijfsleven. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door korte lijnen en een nuchtere, realistische aanpak. Wij hebben een ervaren en hecht team waarbij de kernwoorden zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn. Heb je vragen voor Cristina of wil je solliciteren? Neem dan contact op via c.voerman@prolance.eu of 010 – 760 22 22.

Back To Top