Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Project Prolance WFC Amsterdam

Vloeroplossingen voor WFC Amsterdam

Mooi project! Op de tiende verdieping van het World Fashion Centre in Amsterdam heeft Prolance karpetten laten maken en geleverd in de kantoorruimtes en op de trap van het gebouw.

Vloeren: karpetten & lopers

Karpetten en lopers worden gemaakt van tapijt en verhogen de sfeer en warmte in een ruimte. Daarnaast verhogen ze het comfort. Bij het maken van karpetten kan er uit vrijwel alle soorten tapijt gekozen worden. Voor lopers wordt er over het algemeen gebruik gemaakt van laagpolig tapijt. Voor het WFC is gekozen voor laag polig tapijt in een donker grijze kleur.

Over WFC Amsterdam

World Fashion Centre (WFC) Amsterdam is dé ontmoetingsplek voor de nationale- en internationale mode-industrie. Het gebouw is een inspirerende omgeving waarin al meer dan driehonderd (mode)ondernemers hun bedrijf runnen. De gebouwen zijn ‘the bricks’ en het samenbrengen van ondernemerschap en creativiteit is ‘the spirit’ van WFC Amsterdam. Het managementteam is gespecialiseerd in het faciliteren en ontzorgen van de huurders. WFC Amsterdam biedt veel meer dan een concentratie van showrooms. Het biedt u fraaie ruimten die u kunt inrichten naar uw eigen smaak en inzicht die geschikt zijn voor productpresentaties op basis van collectie of voorraad. Daarnaast verhuurt WFC Amsterdam ook kantoorruimte, meetingruimte en opslagruimte.

Vloer- en zonweringoplossingen kantoren

Kleine kantoren, grote kantoren, kantoorunits, kantoor verzamelgebouwen, kantoortorens, het bestaat allemaal. En voor iedere kantoorruimte hebben wij een juiste oplossing op het gebied van vloerbekleding en zonwering. We zien bij kantoren een diversiteit aan opdrachten op project- en opdrachtbasis.

Wilt u meer informatie over dit project van WFC Amsterdam of uw eigen kantoorvloer vernieuwen en laten installeren? Neem dan contact met ons op.

Meer beelden zien van dit project? Bekijk deze hier.

Back To Top