Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Vloerproduct uitgelicht: EPI Corestone Classic

Voor een mooie stonelook afwerking van de vloeren of wanden gebruiken wij voor onze interieurprojecten: EPI Corestone Classic. Dit natuurlijke design product heeft een betonstructuur met sterke eigenschappen. Naadloos en geschikt voor diverse ruimtes.

Voordelen van Corestone Classic

Deze hoogwaardige vloer- en wandafwerking heeft veel sterke eigenschappen. Corestone Classic is sterker dan menig ander ‘betonlook’ product, vertoont geen krimp en is over bestaande tegels aan te brengen.

Nog een aantal voordelen op een rijtje:

  • Geschikt voor vloeren én wanden
  • Aan te brengen over bestaande stabiele ondergrond: geen sloopkosten
  • Geschikt als afwerking over vloerverwarming
  • Makkelijk te onderhouden en goed schoon te maken
  • Zeer lange levensduur
  • Geen krimpscheuren

Diverse tinten & duurzaam

Corestone Classic is in vele aardetinten verkrijgbaar: van een solid kleur voor een strakke uitstraling tot een blend versie, met een natuurlijk vleug. Deze (duurzame) vloer bestaat voor ca. 90% uit direct natuurlijke grondstoffen en wordt gemaakt met producten van Europese A-Klasse leveranciers.

Geschikt voor meerdere sectoren

Corestone Classic is een goed alternatief voor de kunstof (betonlook) gietvloer. Het product is met name geschikte voor de particuliere sector in het midden en hogere segment, maar ook voor grotere projecten. Denk aan ruimtes voor op kantoor, in een winkel of showroom. Architecten bevelen een Corestone Classic vloer aan vanwege de natuurlijke uitstraling. De vloer wordt voorzien van een matte afwerking en is tevens geschikt voor intensief gebruik.

Vloerenspecialist

De vloer is een essentieel onderdeel van het interieur. Een vloer plaatsen is niet alleen een kwestie van maatwerk, maar de klus moet ook binnen afzienbare tijd worden geklaard. Bij het realiseren van een vloer komt namelijk veel kijken. Dat begint al bij de voorbereiding. De keuze van de vloer hangt van veel facetten af. Met de service van Prolance staat u er niet alleen voor. U kunt bij ons terecht voor een goed advies en een passend ontwerp.

Kiest u voor een EPI Corestone Classic vloer? Neem dan contact op met de interieurspecialisten van Prolance.

Bron beelden: EPI Group

Over EPI Group

EPI Group biedt een omvangrijk assortiment aan design vloeren, sportvloeren, industrievloeren en brug- en parkeerdekken. Waaronder ook Corestone Classic voor vloer- en wandafwerking.

Corestone
Corestone
Corestone
Corestone
Corestone
Corestone
Corestone
Corestone
Corestone
Corestone
CorestoneCorestoneCorestoneCorestoneCorestoneCorestoneCorestoneCorestoneCorestone
Back To Top