Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Vloerreparaties

Een goede vloer laat niet over zich heen lopen – spreekwoordelijk dan. Vloeren zijn maar vreemd: u staat er nooit bij stil, totdat er iets misgaat. Pas dan, wanneer het kwaad al is geschied, bent u de vloer bijna dankbaar voor al zijn trouwe jaren dienst. Gelukkig kan een deskundige een beschadigde vloer prima repareren, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw goede oude vloer. Wat komt er bij vloerreparaties kijken?

VLOER IS BELANGRIJK

Een vloer is heel belangrijk, niet in de eerste plaats om esthetische redenen. Wie weleens woonruimte heeft gezocht en daarbij een vloerloos pand heeft aanschouwd, weet dat de schoonheidsstandaard in zo’n pand met voeten wordt getreden. Een vloer maakt een kamer misschien niet af, maar hij legt wel de fundering voor een mooi vertrek. Wanneer een vloer schade heeft opgelopen en er daardoor mismaakt uitziet, is een vloerreparatie wel zo wenselijk.

ONZICHTBARE SCHADE

Een vloer kan echter ook onzichtbare schade oplopen. Dat lijkt aanvankelijk geen probleem en u hebt waarschijnlijk niet eens in de gaten dat er iets aan uw vloer mankeert, maar de werking van uw vloer lijdt er wel onder. Een goede vloer doet niet alleen uw voetzolen plezier, maar beschermt de kamer tegen externe invloeden zoals kou en vocht. Stelt u zich maar eens voor hoe koud een betonnen muur in de buitenlucht aanvoelt. Als al die kou door uw vloer trekt, is het risico op kromtrekking en andere schade heel erg groot. Daarnaast trekt er via de bodem veel vocht door de vloer. Een goede vloer is daartegen bestand, maar een beschadigde vloer bezwijkt al snel, met alle gevolgen van dien.

VLOERREPARATIES

Wij kunnen op allerlei locaties vloerreparaties uitvoeren. Is er een heet strijkijzer op uw tapijt gevallen, waardoor er nu een lelijke brandplek zichtbaar is? Dat kunnen wij voor u repareren. Is uw houten vloer volledig vermolmd vanwege optrekkend vocht uit de bodem onder uw huis? Ook daar hebben wij een oplossing voor. We voeren ook vloerreparaties uit in speciale omstandigheden, zoals op schepen. Dat soort vloeren moeten bestand zijn tegen weer, wind en zilt zeewater. Met de vloerreparaties van Prolance weet u zeker dat uw vloer er altijd tiptop uitziet en volledig naar behoren functioneert. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Onze werkmethode
Meet & agree
Idea concept
Design build
Evaluate aftercare
Betrouwbaar en flexibel
Professionele en opgeleide monteurs
Snel en vakkundig
Duurzame en kwalitatief goede producten
Onze opdrachtgevers
Back To Top