Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

Wederom een mooie nieuwe opdracht vanuit Royal IHC

Prolance Marine Flooring gaat in opdracht van Royal IHC drie offshore schepen van Subsea7 volledig stofferen. Deze unieke opdracht wordt gerealiseerd in de jaren 2015 en 2016. Prolance heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als vakkundig scheeps- interieurspecialist. Wat maakt ons zo uniek? Proactief, kennis en hoge service vormen de basis van ons succes.

Royal IHC (IHC) is gericht op de voortdurende ontwikkeling van de ontwerp- en bouwactiviteiten voor de gespecialiseerde maritieme sector. Het is de wereldwijde marktleider voor efficiënte bagger- en mijnbouw schepen en uitrusting – met uitgebreide ervaring opgedaan in de afgelopen decennia – en een betrouwbare leverancier van innovatieve schepen en supplies voor offshore constructie.

Royal IHC

IHC heeft deskundigheid in huis voor engineering en fabricage van geïntegreerde standaard en speciaal gebouwde schepen, geavanceerde apparatuur en ook onderhoud en levensduur. Deze geïntegreerde systematische aanpak heeft bijgedragen tot een optimale product prestatie en langdurige zakelijke relaties. Het bedrijf de brede klantenbestand inclusief baggeren exploitanten, olie en gas bedrijven, offshore aannemers en overheden.

IHC heeft meer dan 3.000 medewerkers op diverse locaties in Nederland, Brazilië, China, Kroatië, Frankrijk, India, Maleisië, het Midden-Oosten , Nigeria, Singapore, Slowakije, Zuid-Afrika , het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Wij danken Royal IHC (IHC) voor het vertrouwen en kijken uit naar een prettige samenwerking!

Back To Top